February 16, 2012

MAK......

Assalamualaikum......

hari ini mak akan menjalani rawatan laser mata di Hospital Sultan Ismail, Johor Bahru....kak long doakan semoga segala urusan di sana akan berjalan dgn lancar....sedih rasanya x dapat berada di sisi mak waktu ini. w'pun ini bukan melibatkan major operation....hati ini ttp rasa sedih krn x dapat melihat mak di depan mata....

kak long sentiasa mendoakan yg terbaik untuk mak.....semoga mak akan bertambah sihat...kak long x nak lg tgk mak x blh bgn...hilang selera makan....kak long nak mak kuat semangat utk melawan penyakit mak.....anak2 mak..cucu2 mak..semua sayangkan mak.......

malam td masa call mak..kak long tahu mak takut, kak long bimbang klu mak terlalu memikirkan ttg rawatan ni darah tinggi mak akan naik lagi.....kak long harap mak dapat bertenang. andainya kak long ada sayap....esok kak long akan terbang di sisi mak utk  tenangkan hati n fikiran mak.....tp sayangnya itu semua hanya angan2 belaka......hanya doa yg mampu kak long 'terbangkan' utk mak........

kak long sayang mak................................................


~ MAK (tengah) yg sangat2 saya rindui..................................................... ~




p/s: semalaman terkenangkan mak yg saya sayangi..................


13 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

Insyallah.. harap semua berjalan lancar.. sesekali bila teringatkan mak, mmg rasa nak balik n bertentang mata, apakan daya jauh diperantauan kita2 ni kan..hu~

lieyalatif said... Reply To This Comment

iringan doa dari tersayang insyaallah semua akan brjalan lancar yeak lia.....

mau tak risau kan lia, lagi2 bile bab2 kesihatan nie.....harap2 semua okey dan mak lia cepat sembuh yeak...

ish, suke lieya tgk pic sedondon tu laaa....cute semuanye!

Kakzakie said... Reply To This Comment

Lia... jangan marah mak lebih cantik dari anak-anak. Mak manis dan tak kelihatan macam mak... macam kakak Long kelihatannya.

Moga mak sabar, tabah dan cepat sembuh...

Izan Ishak said... Reply To This Comment

izan doakan mak akak akan selamat menjalani rawatan laser mata tu ye. betul... kalau boleh mmg kita nak berada di sisi mak bila tiba saat2 macam ni kan kak.

takpe... yg penting kita doakan semuanya berjalan lancar ye kak... izan faham apa yg akak rasa skrg...

AnneRaini said... Reply To This Comment

insyaallah semuanya akan selamat...

jangan sedih2 ye..

Aine Ainun said... Reply To This Comment

Insyaallah..semua akan selamat...

Huzaina Hashim said... Reply To This Comment

insyallah semoga semuanya akan selamat nanti...amin...

eB ezrin said... Reply To This Comment

insyaallah 'mak' akan kembali pulih. kiter bersamer doakan yer :)

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

Kak, Ina doakan Allah swt permudahkan segala urusan mak akak yer..
Insya'allah!! Semuanya baik2 saja..
Amin!!!

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

moga mak kak sihat sejahtera. mak mertua ayu bt lazer katarak matanya di swasta... alhamudllilah..
dah okey skrang, boleh mengaji, boleh mengait lagi..
syukur

PS: kak mmg sorang anak yang sangat ambil berat ttg mak. tahniah kak. insyallah..pasti mak kak lieya sihat sebab ada anak2 yang sangat tabah

azila said... Reply To This Comment

sedihkan k.lia kalo kt dok berjauhan dan xdpt berada di sisi org tersayang dlm keadaan gini...mmg kalo bleh, nak terbang jer sampai...moga mak akak sembuh spt biasa..

p/s:mudanya mak akak...lawa plak tu:)

akiratoriza said... Reply To This Comment

harap mak akak beransur sembuh.. tu lah bile dok jauh dgn mak hanya doa yang mampu kte kirim utk mak...

Papa Mifz said... Reply To This Comment

insyallah semuo nye akan berjalan dgn lancar...amin...