February 24, 2012

Usaha Tangga Kejayaan..!!!

Assalamualaikum.....

hari ni x berapa sihat...dari malam td sakit kepala yg t'amat sgt...dah lama x kene mcm ni...

jadi x yah citer panjang2 lah yer & ptg nnti insya'allah saya akan membalas kunjungan kawan2....

"HAPPY WEEKEND!!!"


layan gambar firas yg bersungguh nak masukkan charger hp....sampai t'nganga2 n m'leleh2 air liuq..... ^_____^


~ ni gambar mula2 dia dok sibuk nak tolong try charge hp..nampak sgt muka b'ia2 kan...hehehheeee..cumil!! ~


~ cuba lagik.... ~




~ see.....masa ni mmg dah m'leleh2 air liuq sbb mulut dok asyik nganga nak adjust bagi masuk wayar tuh..... ^_____^ ~



~ yeeeeaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...akhirnya berjaya!!!! sbnrnya masa ni dekat 15 minit juga lah dia mencuba n ada la aksi2 org x puas hati n nangis bila x berjaya....tp x dapat nak snap plak gmbo tuh.... ~




bila sakit kepala buat keje apa pun x kene........................








p/s: pagi td baca lagi kisah arwah adik faris DISINI & DISINI.....b'cucuran lagi airmata...semoga rohnya tenang di sana....al-fatihah.amin.nak tgk kisahnya di MHI tp x kesampaian plak.....


14 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Punya khusyuk... siap tukar dari tangan kiri ke tangan kanan. Sukalah bila dah dapat...

~aSFaLiZa~ said... Reply To This Comment

yeeee!!!! gud boy!!!

AnneRaini said... Reply To This Comment

pandai firas...

p/s:kak sy kalo boleh elak nak baca citer tu..sayu sgt..dhla sy online kat opis jek..kang nangis beria kat opis, bos pelik pulak...tp serius sedih...tahan jek air mata ni..

adarnadzmie said... Reply To This Comment

memang tak putus asa le firas nak masukkan charger hp tu...sampai ternganga2... air liur meleleh...hehe..
saya pun dah dpt simtom sakit kepala ni... mkn kuih jer ri ni...tak der selera ngan nasi lemak dahhhh...hehe:)

mamalieyna said... Reply To This Comment

hehe...meleleh air liur pun comei kan..^_^

alfatihah buat arwah~ mood sedey~

rasp said... Reply To This Comment

clever boy :)

alfatihah buat arwah...
mmg sebak membaca kisah arwah...

Izan Ishak said... Reply To This Comment

yayyy...akhirnya berjaya! comel tgk sampai meleleh2 air liur firas..

lieyalatif said... Reply To This Comment

lieya pun nangis bace kisah tu lia...harap2 keluarga adik faris tabah dan kuat....insyallah....\

bijaknye piyaaaasssss!! bagus ajar bende ni lia, boleh asah tahap penumpuan die he he he...beriya2 nak cucuk tu sampai nganga mulut...gile comey tauuuu he he he

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Sungguh2 betul sampai meleleh air liuq ye.. sib baik firas kecil lagik, cute je nampak.

izan mama mia said... Reply To This Comment

yeahhh...berjaya akhirnya...tak rugi meleleh air liur ya firas ^-^

sue zainun said... Reply To This Comment

hehe berjaya jugak ye

sue zainun said... Reply To This Comment

hehe berjaya jugak ye

sue zainun said... Reply To This Comment

hehe berjaya jugak ye

eB ezrin said... Reply To This Comment

nk bg tau. kami postpone ke melaka.hu3.ebnyer hp jth dlm toillet aym penyet. x leh amek dh.dh bli sim & hp br. leh bg blk no hp x? no x leh retrieve.tq