February 22, 2012

WW #10 : KAD MERAH!

Assalamualaikum.........




kad yg akan menemani saya sepanjang 9 bulan 10 hari (+/- lah yer...x tahu lagi t'cepat @ t'lambat ^______^


12 cerita dari hati:

azila said... Reply To This Comment

salm..k.lia, kad ini jugalah yg zla kelek 8 bulan lebih nih..hehehh

AnneRaini said... Reply To This Comment

rindu pulak nak ada kad ni...hehehehe

juliaakmal said... Reply To This Comment

tahniah lia..akak pun rindu gak nie dgn kad merah nie...hihihi...

Mamaleesya said... Reply To This Comment

mama blom pegi buat lagi buku merah ni. InsyaAllah hujung bulan ni nak pegi :)

*SiRibenMerah said... Reply To This Comment

hehehe.. takde pengalaman lagi kad merah neh...

Kakzakie said... Reply To This Comment

Tahniah Lia... kakak tumpang gembira. Seronoknya tidak terhingga kan Lia. Jadi anak Melaka nampak gayanya...

lieyalatif said... Reply To This Comment

rindu plak nak berkad merah...last ade pun mase mija....mase mia ngan dayyan takde sebab pi private....

semoga lia selamat sampai saat bersalin yeak dan segala urusan dipermudahkan....amin....take care....jgn lupe mkn vitamin...

~aSFaLiZa~ said... Reply To This Comment

wah tahniah kak. best nya nk dpt baby....

adarnadzmie said... Reply To This Comment

wahhh nak ikut buat buku merah jugak ler...hehe..:)

ainnoraini said... Reply To This Comment

tahniah..dah lama tak ada dlm simpanan kad mcm tu...

semua dah besar2kann...

Izan Ishak said... Reply To This Comment

akak... izan baru je settle buat kad ni tadi. lega sangat rasanya kak. mujurlah semuanya normal...

mamazana said... Reply To This Comment

kita buat buku merah masa anak sulung. itupun gi visit skali je sbb x larat nak tunggu turn. at last buat decision check up + deliver kat swasta sampai anak no 4ni.. anyway, take care ye lia....