February 15, 2012

TERIMA KASIH NUFFNANG.....

Assalamualaikum.....

sebenarnya dah lama x menjengah akaun nuffnang ni......ntah mcmana semalam ptg tetiba line b/band ni mcm baik hati je..ok je line 3G (ke sbb aku dah mengamuk kat customer careline CELCOM pagi smlm....muahahaaa) tu yg dapat buka byk juga lah blog kawan2....

dan tetiba t'gerak hati nak menjengah akaun nuffnang yg x seberapa ni.....alahhhh..namanya pun b'blog utk suka2 kan... ( caitttt....semalam blog hilang putih mato kauuuu.....!!! hilang lagi padan muko!! ) heheheee..x de lah,mmg b'blog utk suka2 tp bila dah banyak kenangan suka duka pahit manis masam masin kelat n sebagainya terpahat disini...maunya x giler klu blog hilang.... (ececeeehhhh...dah ngaku blogger tegar ler tu...ahaksss) mmg aku akui SAYANG KETAT2 kat blog ni....dek kerana sayang lah w'pun b/band ni lemau selemau lemaunya aku gigih juga m'hupdate blog.....

sehari dua x tgk blog rasa rindu gilak kat kawan2 kat sini w'pun hanya beberapa org je yg penah bersua muka....tp rasa akrab n sayang tu bagaikan telah kenal b'tahun lamanya.....siyes aku x tipu!! (x baik tipu tau nnti masuk api neraka ~ ayat afiqah ni..... ) dan dek kerana sayang juga lah aku gigih refresh byk kali blog kawan2 yg ssh sungguh aku nak masuk......huhuhuuuu aku sayang korang semua tau....

ehemmm...ehemmm...ehemmmm....uhukss...apa cerrr ni...dah ke laut jer ni...ahahahaaaaa.....biasalah kan klu dah m'bebel lupa daratan kejap....huhuuu

ok2....back to the words above...TERIMA KASIH NUFFNANG akhirnya dapat jugak BE kat blog ni..w'pun dah hampir 3 tahun menjadi blogger....alhamdulillah... sblm ni dok baca kat blog kawan2 ke pasal BE nih..dalam hati t'tanya2 jugak...bila lah aku nak dapat kan.....

dan akhirnya BE muncul jua di sini.....


aloha my BE...dok la lama sikit kat sini ea..... ^_____^ & jgn malu2 dtg sini 'ramai2' yer....




p/s: seronok bila ada ramai kawan2.........



12 cerita dari hati:

Aine Ainun said... Reply To This Comment

Nak jugak...nak jugak!!!

Eheheeeeee
saya selalu dok pikiaq, ape la BE tu..n akhirnya tau da.....;)

sayang blog ketat2 jugak...

AnneRaini said... Reply To This Comment

saya dah lama tak dpt be...sedih...

adarnadzmie said... Reply To This Comment

x pernah dpt be pun..huhu

Teratak Hami said... Reply To This Comment

tahniah, tahniah ...
lepas ni kena rajin lagi update blog ye.

Izan Ishak said... Reply To This Comment

tahniah kak! bila ada BE makin semangat nak blogging kan... haruslah up entry wpun bband ni semput2 aje. kita serupaaaaa.....

Kella said... Reply To This Comment

best tu... =) alhamdulillah...

lieyalatif said... Reply To This Comment

wah...best2...ape lagi lia, pulun le buat entry byk2 ni heheehehe....

lieya pun dah lame tak jenguk nuffnang ni lia...ntah berape laa sen tekumpul tuh agaknye...nak bukak leceh sikit sebab kat opis block plak nuffnang nie...tu yg jarang cek tu.....bband dah lame let go dah haahahaha....

Kakzakie said... Reply To This Comment

Nuffnang nak suruh Lia buat N3 sebanyak mungkin tu...

ieja amieja said... Reply To This Comment

bayak ke dapat lia?? nuffnang nak suh ko belanja kami ni..huhu

sue zainun said... Reply To This Comment

saya setakat ni xdapat lagi..hukhuk bilalah masanya ye..:p

eB ezrin said... Reply To This Comment

betol tuh, aper2 jadik kat blog leh nenges ooo ;p

Papa Mifz said... Reply To This Comment

hati gumbira bilo dpt BE kan...:)