November 12, 2010

kembar ker???

Dah lewat mlm baru sempat nak update blog kan...arini busy sikit sbbmenyambut en.suami yg baru balik dr latihan selama seminggu...tp pg td sempat la juga pi 'ronda2' kat umah kawan2.....

di sebabkan n3 ni pun dah lewat...x yah la nak citer pjg2 kan....mlm ni sajer suka2 nak letak gambar anak2...

sebenarnya mmg dah kerap sgt org tegur mya & fiqa ni kembar...so,mlm ni sajer nak letak sebahagian drpd gambar2 dia org yg pakai baju sedondon.....klu ikutkan hampir 98% baju dia org ni semua sama.....

~ kat danga bay,Johor Bahru~

~ kat umah.... ~

~ kat Airport Senai, Johor Bahru ~

~ Jaya Jusco Tebrau City ~

~ ehehehe...tembamnya pipi.....~

~ teman nenek dialisis...~

~ SMART Pandan, Johor Bahru~

~ kenangan kat umah Bachang, Melaka....erkk..yg ni x sedondon lah...sama pattern jer...~

~ kat kandang kambing atok...~

~ aiyakkkk...gambar ni t'seksi pulaksss...... :D ~

p/s: layan je lah n3 b'gambar ni yer......

12 cerita dari hati:

AMIRA IS MIRA said... Reply To This Comment

mmg mcm kembar..same je sume baju..badan semangat pun same

JaJa'Z said... Reply To This Comment

hehhehe..acik jaja geram la..geraammmmmmm sangat2 tgk korang berdua ni..gambar mya picit pipi fiqa yang cute sangat2..hehehheh

Rafidah Bakri said... Reply To This Comment

dua2 comel!!! meh sini sy nak cubit pipi dorang. hehehe... tiba2 rasa nak balik johor.

ijayuji said... Reply To This Comment

Salam kak! semangatnyer! kita kan suke tgk budak yg tembam2 gini suke tgk perut dia :D kita ngan hb kita selalu kacau ank dara kita yg chubby ni tang perut dia hihihi....

mamalieyna said... Reply To This Comment

hehe..teringat plak..eina dl beza 4 thn dgn kakak, kalau raya je mesti baju sama!

tpi mmg best kan anak lebih kurang baya2 je..bleh sedondonkan selalu..sweeet...eina suka..tp arif ni, takde kwn la nak sedondon..ngee...

oooh geram betul tgk dua beradik ni tau! bumbum! ^_^..comeii...

wahida said... Reply To This Comment

tembamnya lah budak 2 orang ni...geram betul saya....kalau dapat peluk, mmg saya x nak lepas....

Mamamya said... Reply To This Comment

mira...

tu la sebab ramai yg tegur dia org ni kembar....klu tgk live sbnrnya ada beza dr segi ketinggian.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja..

ehehehe...sampai senget2 pipi n mulut si adik tue....dia org ni klu b'gurau lasak...maklum lah anak kmdo!!

meh la dtg johor...blh main kejar2 dgn mya n fiqa.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

rafidah...

meh la balik johor...minggu dpn kan raya haji.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

ika...

salam...btl2...mmg suka cuit2 perut dia kan...kakak (damya) x tahan geli klu mama dia usik tang perut tuh...ekekeke....tp klu jalan2 org suka usik pipi dia org nih.... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

eina...

he3...klu raya ni biasanya mmg selalu pakai baju sedondon kan...baru meriah.... :)

mya & fiqa ni beza setahun jer..tu yg nampak mcm kembar..tp sbnrnya ssh nak carikan baju s'dondon utk dia org sbb kakak lbh chubby dr adik....

insya'allah lps ni ada lah member s'dondon utk arif yer....'usaha tangga kejayaan' he3.....

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

:D meh la dtg sini..blh peluk2 dia org nie.... he3..