November 27, 2010

:: LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010 ::



dah lama x kene tag...

td masa online kat fb mamanajla kata dia dah tag aku...so,aku dgn senang hatinya menjalankan t/jawab ini... :) tq my dear friend....

hadiahnya pun t'sgt2 lah menarik & best!! bukan senang tau nak dapat personal kalendar nih...blh buat kenang2an sampai bila2.....

tambah lagi kat kalendar tu ada print sekali tarikh2 penting utk kita....lps ni x yah lah conteng2 kat kalendar atau bagi tanda bolat2 kan.... (sbb biasanya aku buat camtu...eheheh!!)

( cute kan klu dapat letak gambar family kat kalendar mcm yg atas ni....ini gambar eb n family)

GA anjuran eb kali ni b'sempena dgn anniversarynya yg ke-4 (smga kekal hingga ke akhir hayat hendaknya...amin....)

nak tau lebih lanjut...terang n lebih jelas blh la klik SINI atau kat gambar eb n family tue pun blh klik juga....


ini je lah gambar family yg ada...puas dah m'godak2 semua folder mmg ini jer yg ada..dah x blh nak pilih2 dah....

tarikh2 pentingnya:-

22hb sept - birthday mama
4hb mac - birthday baba
31hb mei - our anniversary
8hb okt - birthday damya
11hb dis - birthday afiqah

ok done!!

nak tag.......

miss dieya

mamalieyna




11 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekeke kalau ko menang is, gambo boh gambo aku ek

. My Bloggie . said... Reply To This Comment

alaa ade lg penting !!besday cu manish !! :))

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord..

blh2...kita combined la gambar family kita ea... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

cu manis...

meh la join....blh letak gambar mak/ayah....nnti klu sambung study blh la letak depan mata masa study kan.....sumber inspirasi tuh....

dieya said... Reply To This Comment

eh hadiah dia macam best kan, calendar 2010, very useful. kena godek2 gambar apa nak letak ni.

k lieya kalu menang kena add lagi satu date - birthday kmdo jr ;-)

thanks for tagging me, akan diusahakan after exam nnt.

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

tu la..hadiah mmg best sgt2....

harap2 sempat la nak ltk b'day kmdo jr. tu....

p/s:td baba dia dah berangan nak buatkan anak dia baju loreng...haih.....x nyempat2....

wahida said... Reply To This Comment

fuh...gempak ar hadiah dia...

mamalieyna said... Reply To This Comment

good luck...kena belek2 gambo nih..hehe..

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

mmg gempak kan...meh lar join... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

terima kasih.....belek iena jgn x belek...messti byk gambar iena n ariff yg cute2 kan.....

eB@mamaAerish'n'Aed said... Reply To This Comment

sweet... ;)

tapi x join contest blog yea?...
nanti eb jenguk balik yer... tq