November 26, 2010

Riang ria di Pizza Hut SETIA TROPIKA.....

salam pagi jumaat.....alhamdulillah, sejuk jer cuaca pagi ni...maklumlah hujan sepanjang petang hingga lah ke malam.....

pagi ni nak share kisah riang ria kami petang semalam....ayah minta aku buatkan current account utk family company... "AL-HARIZ AGRO FARM" (ada masa nnti aku citer pasal Al-Hariz Agro Farm ni....) sementara menunggu ayah menguruskan sedikit hal aku pi bawa anak2 makan kat Pizza Hut....mulanya nak makan2 kat KFC tp sayangnya masa tu KFC tutup sbb tgh buat renovation utk besarkan dapur...

so..kami b'alih arah pi Pizza Hut memandangkan en.suami x sempat makan tadi.....

meh ler kita layan jer gambo2 ni yerk......

~ ini gambar masa on the way ke Setia Tropika....jalan sesak masa ni...bagi warga2 johor bahru mesti dah biasa mengalami kesesakkan di lebuh raya pasir gudang nih....haih....t/hari buta pun jalan jem...~

~ menunggu org ambik order...service x brp ok lah kat sini....managernya pun x 'mesra alam'~


~ "mana pizza ni x sampai2........??" ~

~ baba pun dah boring menunggu...perut lapaq tue.... ~

~ uihhhh.....sedapnyerrrrrr...sampai t'pejam2 mata menikmati keenakkan sup cendawan panas!! ~


~ eh...gambau tuan umah pun ada.... :) with adik ipor yg sentiasa ceria n huru hara..... :D ~

~ apa lah yg di 'gossip' kan tuh.......??? ~

~ lasagna yg menurut citarasa aku agak kureng rasanya.....adehhhh...cu la yg order nih....hurmmm...tp licin juga... ~

~ yeahhh...dah sampai... sessi makan2... ~

~ iskhhh...knp pulak la anak dara nih.....tgh tunggu cu potong2kan pizza yer.....habis licin kakak makan...dgn sup cendawan tu sekali selesai...... ~


P/s: N3 yg ke-200 penuh dgn gambar..... org lain dah 2000 n3..aku baru nak menapak angka 200....tp alhamdulillah la kan....byk juga 200 tu...maklumlah baru 7 bulan jer jd blogger...klu bby pun blm pandai b'lari.... ;D


6 cerita dari hati:

. My Bloggie . said... Reply To This Comment

x smart tol la muke tu kak .. haish nape post ?? :)

Mamamya said... Reply To This Comment

la..apasal buang gambaq tue....ok apa...

Nuridah said... Reply To This Comment

Salam mamamya,

seronoknya mkn2 tapi seronok lagi knur tengok
sicomel tembam tu...geramkan tengok dier.

wahida said... Reply To This Comment

pizza hut always bad service!! saya x tau nape, tapi saya dah terkena byk kali di byk cawangan dorang...PIZZA HUT PLEASE IMPROVE UR SERVICE!!

Mamamya said... Reply To This Comment

salam kak nur...

he3...budak2 ni mmg seronok klu bab2 makan nih....

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

btl2...lia pun dah byk kali kene juga...tp anak2 ni suka makan kat sana...layankan je lah....