November 24, 2010

N3 tertunda-tunda......



sebenarnya dah tersangattttt lah lama nak buat n3 nie...tp asyik t'lupa jer......

nak minta maaf byk2 sgt pada CT sbb lewat buat n3 ni.....sebenarnya aritu aku menang tempat ke-2 GA "BIRTHDAY LUCKY DRAW BY NAUFAL N NUREEN" klu nak bukti klik SINI eaa....

hadiah dah sampai awal...k'btlan masa abg posmen dtg aku x dgr pulakj...x pastilah masa tu tgk sibuk masak2 kat dapur @ kat dalam bilik air....ptg tu tgk kat peti surat dah ada surat suruh ambik bungkusan kat pej.pos.....

masalahnya pulak masa tu en.suami x der kat umah seminggu...so,tunggu lah dia balik 15hb tu baru aku sempat ambik.....

hadiahnya nun yg di atas tu lah....sehelai t-shirt dr langkawi....masa buka hadiah ni damya ingat baju tu utk dia.....he3... bila aku kata "itu baju mama..kakak x muat" wahhhh.....melalak lak dia... suruh aku pi cari baju yg sama mcm tu juga utk dia......

puas lah dok pujuk2 kakak.....bila en.suami kata "ok..nnti klu bby dah besar kita jalan2 pi langkawi yer...blh beli baju kakak byk2..... :) " barulah dia ok...tp still cakap " promise tau mama!!!" ( haih...bila lak nak pi langkawi nih........ )

apa pun terima kasih pada CT...baju tu lia pakai lps b'salin nnti lah yer...sekarang ni mmg x muat lah...perut dah makin ke depan dah nie.....ehehehe.......



3 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

tahniah! alahaii cianya damya..takpe..tu mama & ayah dh promise..ngee..

Mamamya said... Reply To This Comment

thanks iena....

promise jer tue...ntah bila agaknya dapat di tunaikan..... :) harap2 mmg dapat lah bawa ni jalan2 ke langkawi....

siti nurkhijah said... Reply To This Comment

alahai.... kakak nak juga ker??? cian pulak..

nnt datang sini leh borong baju mana kakak nak...hehehe
mama pun leh borong pinggan mangkuk mana yang nak... baba siapkan wangnya yer...