November 02, 2010

selesema lagi.....

selamat t'hari.....

semalam dapat tgk blog ni kejap jer....en.broadband nie b'jalan ngalahkan siput....lemah lembut jer...nak buka blog kawan2 pun 'header' jer yg kuar...."isi perut"nya x kuar2....adeh la....sakit hati sungguh.....

arini pun sama....tp gagahkan juga lah ziarah blog2 mana yg blh buka......

semalam tekak ni dah mula rasa perit jer....biasanya klu mcm ni mmg signal nak demam & selsema.....

pagi td bangun kepala pun senoneng....haih....sah lah selsema lagi........ :(((((( rasa x larat sgt badan nie...tambahan pula sekarang ni dah nak masuk bulan ke 8.... so,bila buat keje sikit mudah la rasa letih....

tp apa pun alhamdulillah bby t'sgt lah aktif.....cuma yg rasa agak risau tu bila smlm pi check-up n scan doktor kata kedudukan bby melintang....harap2 slps ni dia nak la b'pusing ke bawah...klu dia x mau pusing juga mmg cornfirm la ceaser lg lps nih.....

and due pun dah b'tukar...klu sblm ni doktor kata maybe 10hb january 2011...tp smlm doktor kata 29hb disember 2010 pulak..... mudanya anak mama kali ni......

~ ini sbnrnya gambar scan bulan lps tp x dapat nak share sbb laptop rosak kan masa tu....masa ni doktor dah tunjuk la jantina bby....alhamdulillah katanya bby boy..... ~

~ yg ni pulak hasil scan smlm....gambar kepala jer yg doktor print...haih....kali ni x dapat nak tgk jantina...di kepit plak kakinya tue...sajer nak bikin surprise kat mama & baba kan..... ~

~ ehehehe....ada juga gambar kakak2 yg ceria ni kan...lps hantar mama pi check-up teman baba pi tukar tayar kete plak.....mula2 mmg seronok n ceria.....~

~ tp lama2 muka dah jadi ketatttttt jer....mula lah merengek lambat la...penat la...bosan la.....biasa la kan ragam anak2..... ~

~ masih x puas hati w'pun dah dapat upah 'chicky meal'......lawa ler muka gitu gaya....~

~ adik mata dah stim jer....maklum lah x tido seharian......kesian anak2 mama.....~


3 cerita dari hati:

dieya said... Reply To This Comment

dieya memang tak reti langsung tengok gambar scan ni, nampak mcm tv habis siaran je.. kalu k lieya baby tu tengah lambai2 kat camera pun i caya tau ;-)

hahaha mya buat muka cebik.. so cute!

owh ya.. how was your kenduri lenggang gerudi?

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

ehehe...kami pun bukannyer faham sgt pun...bila doktor tu kata 'ni tulang belakang'...'ini tulang paha'...'ini pundi kencing'....kami yg tgk ni mcm blurrrr jer.... :)

tu yg en.suami sibuk nak pi scan 3D.....maybe lbh jelas la rupa bentuknya kan.....

damya dah k'penatan tue...asyik moody jer....

alhamdulillah...kenduri tu selamat spt yg dirancang.....n3 coming soon ea....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

sama la kak..jaja pun mcm dieya..tak reti tgk gambo scan baby..lain la kalau scan 4d yang nampak muka tu..hehhe kemain muncung kakak nya tu..dah bleh ikat kat depan...