November 03, 2010

sarapan pagi mama n anak2....

morning2.....alhamdulillah pagi ni cuaca cerah jer....dah 2 hari matahari mcm malu2 nak keluar....

korang sarapan apa pagi nih...? yg b'kerja tu mesti tapau jer kan....mcm2 pilihan utk sarapan pagi ada di jual...pilih jer mana yg berkenan di hati.....

kami sarapan simple jer pagi.....

~ yg ni utk mama....nasi grg kampung + telo mata kobau..eheheh....pedasss menyengat....tp sedap...(puji diri sendiri lah nie....) ~

~ ni utk anak2 mama yg gebuss tue...pankek yg berapa nak menjadi..ekekeke...harap maaf lah yer...benonya ini ler 1st time buat...saje nak try...beberapa hari yg lps...( dah lupa bila.... ;) ) pi jalan2 kat blog2 sifu masak2 ni....singgah la kat blog kak nor " secubit garam" tgk2 dia punyer pankek..adohai...sungguh gebusss.....x caya??? klik sini ea.... mmg t'goda sungguh!! tp naper yg aku buat ni jd 'kurus' ek....x per la...yg penting anak2 suka....lain kali try lg kan....practice makes perfect!!!!! ~



7 cerita dari hati:

dieya said... Reply To This Comment

uih telur mata kobau tuh sungguh menawan kalbu!

lepas tengok gambo ni terus order nasi goreng kg telur mata kobau for lunch. thanks for the idea, takyah pening2 dah pk apa nak makan :-D

wahida said... Reply To This Comment

anak2 saya pun suka mkn penkek...anyway dah follow, nnt follow me back k!!

Lelord said... Reply To This Comment

nasi goreng kg tu aku suke...pastu letak ikan bilis goreng byk2

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

mmg menawan sungguh kan tloq tue....cukup m'goda..:) klu grg utk kmdo mmg kene mcm tu lah...klu x dia kata failed.....

t'hari makan n.grg jer....save budget la tue.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

ok nnti sya follow....tq yer...

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

btl2 pastu mesti pedas....baru t'angkat!!! ehehehe

armouris said... Reply To This Comment

info tentang sarapan pagi di SIHAT SELALU - Sarapan Pagi Kuatkan Otak