May 30, 2010

bonda tersayang.....

huihhhh....lama sungguh x buat apa2 n3 kat sini...hati tue rasa nak buat n3 tp kesihatan makin merundum skrg....sabar jer lah... dugaan nak tambah ahli keluarga kan,kene terima dgn hati yg redha..mmg ini doa aku...alhamdulillah Allah dah makbulkan.....

kali ni sajer nak share gambar kenangan mak masa kat hospital....masa aku suruh adik bluetooth gambar mak ni kat hp aku..sajer dia bagi gmbr yg ada muka dia...nak tumpang glamor katanyer...hehehehe...apa2 ajer lah cu nie.....

~ mak yang ku sayang.....~

~ nasib baik la masa ni adik tgh cuti...dia lah yg sentiasa di sisi mak sepanjang mak dok kat wad...terima kasih adik ~

~ nenek & cu manis ~


4 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

tgk muke mak cam dh ok sket...ritu pucat ajek

Mamamya said... Reply To This Comment

a'ah..alhamdulillah dah ok sikit...cuma selera makan jer masih x stabil lagi...& kaki still bengkak sbb buah pinggang dah x blh nak proses air dalam badan....

Zaidah said... Reply To This Comment

alhamdulillah...semoga cepat sembuh yer...

Mamamya said... Reply To This Comment

zaidah...

terima kasih...:)