May 05, 2010

Idola Kecil Tahun 2016!!!

video

" dari ulat jadi kepompong.... tidur lena dalam kelongsong

cukup masa kepompong pecah...pommmmm!!!!

jadilah rama2 yg indah....

rama2 terbang merata

hisap madu di kebun bunga

sungguh cantik aneka warna

tapi sayang hidup tak lama......"

nie adalah lagu kegemaran damya & afiqah...pak uda & mak uda yg ajar...masa mula2 dia tau nyanyi lagu nie...hari2 dia suruh aku nyanyi...adoiiii...sampai jemu jelak rasanyer...pastu macam jadi badi plak....asyik t'ngiang2 jer kat telinga lagu tue....sampaikan nak lelapkan mata pun masih t'dgr2 irama lagu rama2....

nasib baik skrg dah kurang sikit...kadang2 jer dia suruh aku nyanyi...huhuhu...

10 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

mya...ritu pesal masa auntie ngan naja dtg x mo nyanyi haaaa

mamalieyna said... Reply To This Comment

hikhik...anak2 layankan jer..budak pandai nyanyi budak bijak tau! ^_^

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord... kakak ni pemalu lah....lambat sikit nak tunggu 'minyak' dia panas...kene guna V-power kot...huhuhuhu

Mamamya said... Reply To This Comment

mamalieyna...yer ker? kakak mmg suka nyanyi...macam2 lagu dia nak try...lagu 'wali band' pun layannnnnn....hihihi...

dieya said... Reply To This Comment

cuteness~!!
nasib baik ada lirik, boleh tumpang nyanyi skali ;-)

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

comel......suka2...
kikikiki..terhibur hati antie ayu...

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...huhuhu...damya tu pelat sikit..kelongsong pun blh jd "kelontong" ekekeke...tu yg bagi lirik...takut org lain x faham.. ;D

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu... tiap kali tgk video akak pun tersenyum sendiri..apa x nyer damya pelat sgt...pastu suara mama pun interframe gak...hehehehe....

Lelord said... Reply To This Comment

hehehehe btul ek budak pandai nyanyi budak bijak....
is aku pandai nyanyi sore aku sedap..ko igt x ape Jun cakap ms kat itm sgmat dulu. sampai dia simpan radio dia hahahah gara2 aku sound dia suke jalan hentak2 kaki...bad mood konon alasan homesick

Mamamya said... Reply To This Comment

wakakakakakakaka....rasa cam nak gelak guling2 jer bila ingat memory w'pun masa tu rasa sebu jer bijik mato... :D