May 11, 2010

Slogan untuk abg eq.....


SYARAT:

1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye...

~ dah lama follow dah.....

2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).

~ baik Tuan Hakim.....

3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ..."

~ lama mencari idea utk buat slogan yg ada unsur kecindan nie.....

4. Letakkan gambar contest (seperti di atas) kat entry anda tu.

~ ok di tanggung beresssssss...............

5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ.

~ ok...

6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog
anda.

~ baik cikgu......

Slogannya:

"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana.................." saya juga merasakan ada something di sini....something yg sgt interesting, something yg membuatkan saya tak sempat untuk 'think...think....& think' about the entry yg sentiasa 'blink...blink'!!!

[tidak melebihi 30 patah perkataan]
( 28 patah perkataan....)

p/s : ekekeke...sengih sendiri masa baca slogan nih...habis rosak bahasa ibundaku... ( ampunnnn!! cikgu eq...) sbnrnyer dah lama nak join contest ni tp rasa cam segan jer...hihihi...tp kata org klu kita x cuba x tau untung nasib kita kan.....lagi pun closing date tu sama dgn my 8th anniversary...mana tau ada tuah....dapat hadiah dari german tuh....


10 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

pewitttttt

eqbalzack said... Reply To This Comment

bikin abg eq guling2...blink2...juling2...hihi...

mamalieyna said... Reply To This Comment

hikhik..good luck! kite pun tgh senyum2 baca slogan ni..kalo kita pun non idea gak bab nak buat2 slogan ni..hehe..

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja.. wewittttttttttttt...ekeke..jaja bila nak join...meh ler memeriahkan majlis....

Mamamya said... Reply To This Comment

abg eq... hehehe...tp slogan bahasa rojak tuh....harap maaf yer....:D

Mamamya said... Reply To This Comment

mamalieyna...terima kasih..sjer jer try..mana tau ada tuah...mmg x brp terror klu bab2 buat slogan ni..puas juga la memerah akak & fikiran...:D

mama zharfan said... Reply To This Comment

salam ziarah...singgah tgk slogan..sounds cute :) good luck!

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekeke pandai gak ko bikin slogan..aku dr ritu lagi nak join tp xde idea arrr.

gudluck la yek

Mamamya said... Reply To This Comment

mama zharfan.... terima kasih,sajer2 suka2..mana tau Tuan Hakim berkenan...hehehe....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord... hehehe..aku pun puas la mikir...itu jer yg dapat aku bagi.... tq..