May 17, 2010

Imanina Cute Give Away


1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com)

~ done

2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog

  1. zanna
  2. ayu (citarasarinduan)
  3. mamaearish.
  4. mamaqish
  5. amy a.k.a farah

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda untuk mengetahui
perkembangan blog saye...(mana tau pas ni nak wat give away lagi ker)...

~ done

4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.

~ ini lah my family tersayang.... damya,mamamya,babah & fiqa ~

5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...

~ ok done!!

p/s : pada kawan2 yg lain anda juga di alu2kan utk turut serta.....untuk keterangan lebih lanjut blh klik sini yer....

Closing date : 20 Mei 2010... (sempat lagi nih.....)



10 cerita dari hati:

mamaaerish@eb said... Reply To This Comment

gd luck yer... :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said... Reply To This Comment

good luck...annti kiter jawab tag ni k

Mamamya said... Reply To This Comment

eb...

terima kasih....

Mamamya said... Reply To This Comment

anjer....

terima kasih...cuba lah..mana tau ada rezeki aqish... ;)

Lelord said... Reply To This Comment

gudluck fren

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

tq.. good luck to u too....

Emacupcake said... Reply To This Comment

gud luck dera..tq for joint my GA

Emacupcake said... Reply To This Comment

sori..dear..silap tulis dera laks...

Mamamya said... Reply To This Comment

ema..

hehehe...x per..memahami.. ;)

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

kak lia.//sorry dah lama singgah tapi tak buat entry nie...nanti ayu buat yer