May 17, 2010

Selamat pagi.....

Selamat pagi semua.....harap2 sahabat2ku sihat & ceria di pagi isnin nie.....dah lama x buat apa2 n3...reasonnyer aku dah penah share kat sini...tp smlm ptg sempat juga la tepek 1 n3...itu pun jenuh la nak tunggu loading utk buat new entry....sabar jer la... en.suami kata klu nak tukar tunggu lah 24hb ni...( gaji lah tue....) lg pun klu ikut logik mmg rugi klu tukar skrg sbb end of month nnti kene charge RM68 juga...so, sabar la aku menanti hingga hujung bulan nie....

w'pun line ni b'gerak ala2 siput....tp aku sempat juga la buat blogwalking kat bbrp blog yg mudah utk di 'loading'...w'pun x dapat nak buka sepenuhnyer...t'utamanyer widget2 yg kat kanan/kiri blog...or gambar2 yg tuan blog tepek kat situ...x kisah lah kan...janji aku dapat juga baca n3 dia org....terasa jauh sgt aku ketinggalan.....huaaaaaaa....nak tinggalkan jejak kat shoutbox pun x dapat...kdg2 nak komen pun punyer la lah lama menunggu pastu x dapat gak nak komen....sedih3.....

~ sad butterfly.....he3..sajer ltk gambar ni sbb tema blog ni kan butterfly....~


9 cerita dari hati:

eqbalzack said... Reply To This Comment

salam...morning isma & family...
nyaman betul udara pagi senin ni...

Mamamya said... Reply To This Comment

salam abg eq.....

terima kasih sudi singgah cni....mmg btl la nyaman jer cuaca pagi ni...ala2 kat cameron highland jer suhunyer.... ;)

Lelord said... Reply To This Comment

hehehe is...aku pun nyaman subuh td ujan

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

Salam kak...hehhe..tak pe yg pntg dapat gak bukak blog..heheh...pagi2 mmg nyaman masuk tghari n ptg..hangat..

farah said... Reply To This Comment

salam kak...sabo ye kak...jangan sedey2 ye...

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

mmg nyaman jer klu lps hujan...kat sini dari ptg sampai la ke pagi hujan tanpa henti...tp x lebat sgt lah.....

Mamamya said... Reply To This Comment

awe....

btl2..tapi mcm x best jer sbb x dpt nak blogwalking mcm selalu....sabar jer la kan..apa nak buat....

Mamamya said... Reply To This Comment

farah...

tq dear...hehehe.. x lah sedey sgt...sikit2 jer... ;)

mamalieyna said... Reply To This Comment

alor ciannye..takpe2x, dh ok nanti, leh normalkan terjahan ye..^_^