May 11, 2011

Blog ini akan di TUTUP!!!!

Blog mana??? bukan lah blog ni...huhuhuhu...syg blog ni w'pun kdg2 mcm x larat nak m'hupdate tp ttp gagah n gigih juga membuat n3....byk kenangan kat sini....sayang kawan2 kat sini....

tp aku nak tutup blog yg di SINI....

ntah lah...mood nak m'joinkan diri dalam apa2 juga contest n GA semakin lama semakin b'kubur...huhuhuhu....w'pun kdg2 t'ingin juga nak turut serta tp x buat2 juga...

kesian kat lelord yg x jemu2 tag aku.....sori la my friend...bukan aku x sudi... (huaaa........sedih pulak... ) tp disebabkan aku x nak menghampakan sahabat baik ku ini....andaikata ko tag.....aku akan buat n join....tp aku buat kat blog ni je lah.....

andaikata mood nak join contest dtg semula ( mana tau kan...) & sebagai tanda sokongan pada kawan2, sesekali aku kan m'joinkan diri...tp x yah nak separate2 lagik dah sbb aku tau mmg aku x rajin....





13 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

Huhu aku mmg suka tag ko

halila Ibrahim said... Reply To This Comment

hehehe.. wat surprise je.. ingat ke blog ni yg nak tutup..

Tapi sy pun malas nak join GA .. sy ada jugak blog utk join GA tapi malas la...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... Reply To This Comment

UIT INAGTKAN BETU2L nak tutup tadik

wahida said... Reply To This Comment

mati2 aku ingat ko nak tutup blog ko ni...

nok, aku pun sama mcm ko, susah sikit nak join GA..contest apatah lagi...malas la nok...ntah nape..

dieya said... Reply To This Comment

ish k lieya ni.. wat surprise je tau :-p

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

tp kdg2 aku buat...kdg2 aku x buat....

Mamamya said... Reply To This Comment

halila...

dulu rajin..tp skrg dah x rajin plak...nak kene tag2 bagai tu yg malas...

Mamamya said... Reply To This Comment

anje..

heheheheh...surpriseeeee.....^___^

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

woittt....jgn mati...!!! aku mmg x de mood lansung lah nak join2 GA n contest2 ni...ntah naper la agaknya....

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

kikikiki...blog ni x kan di tutup selagi smpi bila2 insya'allah....

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

awe cukup la satu blog kak..itu pun tak mnang tgn nak balas kunjungan kawan...

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

kak..
ingatkan blog nie

sangat2 terkejut tau

dan... kak lelord pun suka tag ayu..
but ayu jarang online.. tu yang tak dapat buat tag tersebut..
jgn marah kak lelord

cik najihah said... Reply To This Comment

tq mama..
follow sini juge :)