May 11, 2011

semoga berjaya....


rasa berdebar je arini sbb hari ni hari pertama anak2 akan menghadapi peperiksaan semester pertama.....

berdebar mcm lah damya n afiqah nak ambik exam UPSR, PMR atau SPM...huhuuuuu...baru kat kinder-school jer nih.....

mudah2an anak2 mama dapat menjawab semua soalan dgn tenang....^____^ dah b'hari2 mengajar kakak mengeja suku kata.....supaya dia blh baca arahan kat kertas soalan....

~ jadual peperiksaan....kakak b'sungguh2 nak dapat no.1 sbb nak mama & baba tunaikan janji utk bawa dia ke SINI~

~ all the best sayang...semoga anak2 mama & baba akan menjadi anak yg bijak n cemerlang...amin ~


17 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Auntie doakan sayang bedua berjaya. Anak auntie pun periksa tau....

Mama tak senang hati kat rumah nak tunggu Damya & Afiqa balik....:)

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

good luck adik-adik...hehe..do the best ok

dieya said... Reply To This Comment

good luck mya and fiqa!!!
aunty doakan moga berjaya, lulus with fying colors!
p.s. dasat tadika skrg, siap ada periksa..

Izan Ishak said... Reply To This Comment

gud luck utk anak2 akak ye...!
moga lulus dgn cemerlang nnti~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... Reply To This Comment

good luck dari auntie semoga peroleh keputusan yang cemerlang do the best

Ati Masrif said... Reply To This Comment

salam kenal,

good luck dik :)

JaJa'Z said... Reply To This Comment

good luck mya and fiqa...ujian semester pertama tu..tak tahannnn..bagus yek..kecik2 dah study sebab takut nak exam..jgn jadi mcm bebudak kat sekolah aunty ni yek..exam ke ujian ke spm ke..semua buat2 terror jek..study pun tak..dah pandai la katakan...

harap2 dapat la impuan mya tercakap..sebabnya bleh pujuk rayu babah terus ke kuantan..heheh

JaJa'Z said... Reply To This Comment

apa la jaja merepek2 menaip yang bawah tu..hehhe

*harap2 dapat la impian mya tercapai...sebabnya bleh pujuk rayu babah terus ke kuantan..heheh

wahida said... Reply To This Comment

aku tau anak2 ko mesti boleh buat punya...aku pun doakan anak2 ko...

anak aku si abang tu exam hujung bulan ni...neves mak!!

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

terima kasih kak...mudah2an anak2 akak pun dapat m'jawab dgn cemerlang..amin.

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

tq awe....

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

tq auntie dieya...:D tu la..skrg tadika dah advance....

Mamamya said... Reply To This Comment

izan...

terima kasih izan... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

anje...

tq2... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

ati..

salam kenal2....terima kasih... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja..

huhuuuu..nampak sgt auntie jaja ni nak komen laju2....;D

apa pun tq yer jaja...mudah2an damya lulus dgn cemerlang....amin.

p.s: insya'allah ada rezeki mesti kita akan bertemu juga...

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

tq sohabat....aku doakan anak2 ko pun akan dapat keputusan yg cemerlang....

kita mak2 ni lah yg nebes kan...anak2 rileks kemain lagik....