May 24, 2011

UPDATE: Status HALAL Secret Recipe

Assalamualaikum....

Update ttg kesahihan status HALAL Secret Recipe....n3 di bawah tu aku buat mlm td...kira autopublish utk pagi ni & bila on9 tadi tgk2 byk dah info ttg Secret Recipe sebenarnya HALAL..alhamdulillah la kan....maklum aje lah aku & family antara penggemar kek yg ada di Secret Recipe....

jadi aku nak maklumkan di sini bahawa SECRET RECIPE HALAL utk di makan....

~ sila klik gambar utk imej lbh besar & klik di SINI utk senarai sijil HALAL Secret Recipe ~

bila dah tahu kene lah cpt2 update kan....terima kasih sekali lagi pada sis lin..sbb dapat info ni dr blog beliau....

ehem...ehem...ehemmmm...en.suami (erkkkk..x der link lah pulokss...ngeeeee ) blh lah beli kek coklat indulgence yer minggu depan....huhuuuuuu.....




19 cerita dari hati:

wahida said... Reply To This Comment

aku tak tau lak pasal ni...aku nyaris nak publish hari ni pasal aku beli kek kat SR ni...
SR ni dahla feveret aku, suka giler..nasib dia halal weh...

wifenavy said... Reply To This Comment

Aduuuu yaiii.. bergetar hatiku.. Dah la tiap2 minggu mesti nak sepotong Resepi Rahsia ni.. Dah jadi darah daging wehhh.. Yg penting dijamin HALAL

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

alhamdulillah kalu macam tu...heheh..boleh makan balik secret recipe lepas ni ye :)

Nurul Ashikin said... Reply To This Comment

alhamdulillah~ boleh mkn dah~

Sis-Lin said... Reply To This Comment

Sama2 Mama...hehehehe...

Nasib jugak....bru hujung bln dh plan, ada kawan mau belanja makan kat SR..heheh rezki rezki..

Lelord said... Reply To This Comment

hmmm tu arr awal2 ritu kecoh jap kan..biasa la org kita cepat jek nak jatuhkan hukum

xpe la pasni kita tunggu ape lak yg dorang akan kata xleh makan

AnneRaini said... Reply To This Comment

nasib baik..bolehlah merengek mintak hubby belikan..hehehe

wahida said... Reply To This Comment

nok, ko nak dtg KL bila? aku cuti sekolah tu dari 9-13 aku kat Langkawi tau...

nnt aku email kat ko no fon aku yer...kalau ko dtg, sure aku nak jumpa ko nok!!

Izan Ishak said... Reply To This Comment

nasib baik SR halal. itulah, kadang2 jgn cepat percaya benda yg disebarkan dlm blog ni kan~

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

aku pun baru jerk tau pasal ni...dah org heboh sana sini...naib baik halal ko...klu x??? peengsannnnnnnnnnnnnnnn...kikikikiki...

Mamamya said... Reply To This Comment

WN..

tu lah WN...lia pun klu ada event apa2 (b'day ke..anniversary ker...) mesti nak beli SR nih....alhamdulillah HALAL...

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

blh2....blh makan sampai pengsan awe...huhuuuuuu

Mamamya said... Reply To This Comment

nurul..

alhamdulillah..... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

sis lin...

terima kasih sis....sedih kan masa mula2 tau SR ni x HALAL sbb blh kata selalu beli tiap kali pi JJ....

tp alhamdulillah ler...HALAL..

wahhhh...syoknya ada org nak belanja....blh makan puas2 tu sis....jgn ragu2 lagik...heeheee...

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

gitu lah sekarang ni kan....byk sgt yg x HALAL....mcm kes RAWA jugak...ritu sepupu aku g makan kat sana dia kata ramai lagik org2 kita makan kat situ....aku pun x tau daaaa.....

Mamamya said... Reply To This Comment

anne...

haaa..nasib baik kan...apa lagi anne...minta jgn x minta...heeheehehee

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

aku x pasti lagik lah date tu bila....rasa2nya hujung2 cuti jugak...

ok2 nnti aku check email kita calling2 ea....

Mamamya said... Reply To This Comment

izan...

alhamdulillah nasib baik kan izan...SR ni mmg peberet akak n family....

lieyalatif said... Reply To This Comment

wah meriahnye lia....sonok ar...dah le mkn pun mcm2 ade...dpt lak kumpul camni....budak2 laa hepi....dok umah saje bosan kan.....

comel tgk gambar anak dare ko berikat rambut camtu......nak picit2 rasenye....firas takdpt laa join lari2 yeak...tgu dah dpt kaki kang....die laaaaa paling kecoh main tak henti2 nanti heheheeheheh

nasi dagang satu!!!