May 19, 2011

HAPPY GRADUATION DAY.....!!!!


HAPPY GRADUATION DAY & CONGRATULATION to my beloved sister yg cantik manis......

Alhamdulillah....adik dah tamat pengajian Diploma in Accaountancy....dah sekarang gigih meneruskan perjuangan utk mendapat B.Acc pulak,harap2nya lps ni blh sambung ke Master n Phd....aminnnnnn.

sedih rasanya sbb kak long n family x dapat sama2 meraikan kejayaan adik.....
kak long bagi bunga kat sini je lah yer.... ^_____^

kak long sentiasa mendoakan kejayaan adik n semoga impian utk menjadi seorang accountant akan tercapai....jadikan kejayaan hari ini sebagai satu langkah permulaan utk menggapai impian hari esok......ingat pesan kak long "bukan senang nak senang & kejayaan x akan dtg b'golek2...."

~ u can do it....!!! ~

~Hanya org yg berani GAGAL DGN TERUK mempunyai harapan utk BERJAYA DENGAN HEBAT sekiranya dia mempelajari sesuatu dari kegagalannya itu ~


p.s: teringat kenangan masa aku grad dulu...xde pun merasa pakai jubah bagai...maklum lah setakat diploma je kan...lg pun masa tu ITM baru jer naik taraf jadi UiTM...skrg mesti l bh meriahkan......sedih sbb x dapat pegi...en.suami x dapat cuti n anak2 pun sekolah..... :(



13 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Tahniah adik!!... Sebagai kak long pasti hati turut merasa bangga dan gembira bila meilhat kejayaaan adik kan Lia.

Tak apa tak dapat pergi Convo janji doa sentiasa ada antara satu sama lain.

mamalieyna said... Reply To This Comment

tahniah buat adik manis...mmg manis sungguh dia..hee~ congrate..n ingat pesan kak long tu, sungguh bermakna sekali kata2 tu... ^_^

all the best to ur future~

JaJa'Z said... Reply To This Comment

tahniah utk cu manis!!!!!! takpe kak...kurang2nya akak dapat jugak pengalaman belajar kat menara gading...

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

awe je belum konvo dah setahun habis ni :)

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

alhamdulillah....mmg gembira sgt dgn pencapaian adik..semoga dia akan terus maju n cemerlang dalam pelajaran n kerjaya...amin....

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

terima kasih....jadi kak long ni mmg kene sentiasa bagi nasihat kat adik supaya x tersasar nnti.... ;D

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja..

teriama kasih jaja....

btl kan..alahamdulillah..ada gak diploma... ;D

Mamamya said... Reply To This Comment

awe..

iskh..lamanya awe...adik akak grad x sampai setahun pun lagi....

Amy said... Reply To This Comment

tahniah2...seronok sgt dapat konvo...=)

akiratoriza said... Reply To This Comment

Tahniah kepada adik akak.

n3 akak ni membuatkan saya pun teringat zaman sy konvo dulu2, sy pun dari Uitm kak, Uitm Dungun dihatiku... hihihi...

azila said... Reply To This Comment

tahniah gak utk adik k.lia yg manis ni...huhuh, rindu nak konvo gakla, tp mood nak study lom samapai2 lg ni, camana?heheh

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

thanks kak !!! seronok sgt konvo mcm nak konvo byk2 kali. nak tgu ijazah pulak . insyaAllah :)

Lelord said... Reply To This Comment

alah x dpt pakai jubah pun xpe, tetiba aku teringat masa ko konvo aku ada..huhuhu siap aku tuang kelas lag semata2 nak jumpa ko Is