May 24, 2011

DNA Babi Dalam Bahan Buat Kek & Roti Secret Recepi


dapat info ni dari fb...status yg dibuat oleh sis lin (tq sis, lia share kat sini ) mmg sgt2 mengejutkan aku....sbb aku pun blh kata selalu makan kek kat secret recipe nih....adohai, mcm2 rasa dah sekarang ni....seram pun yer juga.....rasa mcm dah byk sgt makanan yg x halal ada kat mana2 skrg ni kan.....

~ status sis lin di fb... ~

~ baru plan nak minta en.suami belikan kek ni sempena anniversary.....x jadi lah...buat kek sendiri lagi selamat kan..... ~

untuk keterangan lebih lanjut blh lah refer di SINI atau pun seeloknya terus ke laman web www.halal.gov.my

ayu (citarasa rinduan) pun ada buat n3 tentang isu ini di SINI



3 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Mas mula berita keluar kaka ingatkan gardenia tau Lia, alkisahnya secret recipe. Padanlah dia nak secret resipi dia kan....

adarnadzmie said... Reply To This Comment

klau betul la ada... siann pada kita2 yang pernah mkn kan???... wallahualam...

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

dah la selalu makam secret recipe ni...adoyai besday dah dekat nak..waaa..heheh...