May 03, 2011

Akhirnya kami ke Hospital pakar Puteri...

x dapat nak share panjang2 kat sini....cuma nak b'tau kat kawan2 buat masa ni mungkin blog ini akan 'sepi' seketika kerana aku harus memberi tumpuan pada permata hati yg sedang mendapatkan rawatan penyakit astma......

insya'allah...andai ada kesempatan aku akan bersiaran semula bila keadaan afiqah beransur sihat nnti....doakan semoga dia kembali ceria seperti selalu....


selitkan juga gambar firas masa kene inject pagi td....relax n steady.....good boy ^_______^


p.s: kami sedang bersiap utk ke Hospital Pakar Puteri.....utk mendapatkan rawatan lanjut dr doktor pakar.....harap2 afiqah x admitted ward....amin.



9 cerita dari hati:

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

kesian afiqah, byk2 bersabar ya..

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

be strong ye kak..agak teruk juga asthma dia ek..tak cube ubat cara kg ke kak?

JaJa'Z said... Reply To This Comment

akak, sorry sangat2..tadi jaja ada kelas...patut la sunyi jek blog akak..rupanya fiqa sakit ...semoga semuanya selamat yek....

ZanaNordin said... Reply To This Comment

hope fiqah tak kena admit kat ward
susah hati kan sis

Kakzakie said... Reply To This Comment

Allah.... Afiqa ada athma ye.... Insya-Allah auntie doakan segalanya berjalan lancar.

Lia... kena beri perhatian fiqa dulu. Kakak doakan moga cepat sembuh...

Lelord said... Reply To This Comment

cepat sembuh ek fiqa

wifenavy said... Reply To This Comment

ala.. haii.. kalo nengok bebudak kecik sakit.. sedey :(

dieya said... Reply To This Comment

get well soon fiqa!
mama pun jaga diri tau *hugs*

wafiqa said... Reply To This Comment

semoga kembali sihat seperti biasa permata hati ni ;)..insyaAllah..