August 11, 2011

mari memandu bersama firas...

sapa nak ikut...???? ada berani.....???? klu berani jom......


~ sebelum mulakan perjalanan kita kene check dulu yer kenderaan kiri dan kanan....jgn redah jer...bahaya!!! ok toleh kiri dulu.........clear! ~

~ check blah kiri plak.....oraite....clear! ~

~ eh..eh..eh....macam ada aweks lalu lah..xpa2 kita bagi dia lalu dulu eaaa.......lady's first..uhuuuuu....~

~ ok line dah clear dah ni....bismilahirahmanirrohim.......kita mulakan perjalanan...zrooooooooooommmmmmmmmmmmm ~

huhuhuhuuuuuu.....begini lah ragam anak bujang ni skrg....pantang dapat pegang stereng kete...mmg melekat terus tangan dia kat situ...dah mcm ada gam!! klu paksa dia lepaskan mmg melalak le jawabnya.....jd biarkan la dia main2 kat situ kejap pastu baru blh tarik slow2.....

dah namanya anak lelaki yer...kecit2 dah minat pegang stereng...hurmmmmm.... ^_________^

~ mama behind the scene.................. ~





p.s: menu berbuka ramadhan ke-11......KFC!!! yuhuuuuuuuuuuuuuu..... ^________^




13 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Amboi dah ada hati nak jadi pemandu mama dan baba ye sayang...:)

JaJa'Z said... Reply To This Comment

mintak lesen adik mata bulatttttt.....

AnneRaini said... Reply To This Comment

betulla kak..naluri semulajadi tu...anak sy pntg kete berhenti terus nak duduk kat stereng...

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

Alahai!! Comelnya!! Boleh ibuAqil tumpang firas x?! ;)

Anawahid said... Reply To This Comment

firas nk jalan pi mana keta tu, bwk masok lam rumah ka???.. hehehe

dieya said... Reply To This Comment

jom firas kita race!

aunty dieya start enjin dobby.. vroom vroom!

wahida said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
wahida said... Reply To This Comment

anak2 aku pun sama..suka main stereng tu..hehe..

Hanis Azla said... Reply To This Comment

kita kecik2 pun mcm tu kan sonok klu dpt pegang stereng.. he..he.. comel aje firas..

Papa Mifz said... Reply To This Comment

mana tau dah besar jadi driver F1 lak kan...hehe

fahmie firas said... Reply To This Comment

Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

fahmie firas said... Reply To This Comment

Ala akak nama same ngan saye..
cute mute la firas ni hehehehe

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

nape budak2 suke ngan stereng kak ek..heheh :)