August 23, 2011

nak ke laut...?????

hurmmm....ntah kenapa minggu ni mcm x der mood je nak update blog nih...pada hal b'kepuk2 citer nak share kat sini.....gmbo tok sah citer lah....panuh dah lappy ni dgn gmbo2 yg aku snap kat mana2...di sana...di sini....di situ......mcm2 ada....tp bila nk on9 jerk mood nan hadooo....

bukan sebab x sabo2 nak sambut raya....tp ntah ler...mmg malas jer nak on9, fb tu pun aku tgk sipi2 jerk.... hadoii lah......mana mood nihhhhhh??????


bulan puasa ni aku rasa masa semakin singkat rasanya....kdg2 baru je lps anta anak2 pi mengaji tgk2 dah lewat petang....



p.s: semangat nak buat biskut raya pun suam2 jerkk........


9 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

huhuhuhu aku semangat je ni nk balik raya

mamalieyna said... Reply To This Comment

alahai...nnti lepas raya mood kembali normallah kot..eina pun lappy kt umah dh ok, tp ntah la, aura nak layan blog kt umah non ado..hu~

Kakzakie said... Reply To This Comment

Semua dah siap pun masih tak ada mood lagi ke Lia? Cuba tanya 2 anak dara Lia tu. Huh... mesti tak sabar nak beraya...:)

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

Fuhhhhhhhhhhhhhhh!! Tiup sikit semangat kat Lia...

lieyalatif said... Reply To This Comment

NAPE TAKDE mood ni lia...babap kang ekeekekek...ke diam2 dok sibuk buat biskut raye...mesti dah ade 20 jenis biskut raye ni heheehhe....

firas oo firas....wat pe tu..meh aunty timang2 meh he he he

AnneRaini said... Reply To This Comment

sayepun kdg2 jadi lagu tu...malas jek nak update blog...takpe rilek2 tak lama lagi okay lahtu...

Ann Huda (Ate) said... Reply To This Comment

Ate puasa2 ni banyak idea tapi tak cukup masa nak update.

adarnadzmie said... Reply To This Comment

lorr.. nape jadi gitu... mari2 mood.. hehe

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

ya lah kak...
ayu pun rasa singkat jer ramadhan..
kak...
mana entry dikampung..
nak jugak................

nak jugak!!!