August 26, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011

~ kad reka sendiri jer ni.... ^___________^ comel kan...ringkas jer..kami biasanya lps sembahyang raya baru ambik gmbo kat kedai... ;) ~

walaupun aku rasa masih agak terlalu awal nak ucap selamat hari raya sbb kita masih ada masa lbh kurang 3-4 hari lagi dibulan ramadhan tp aku nak jugak ucap selamat hari buat semua kawan2 kat blog n fb utk semua yg rajin b'tandang ke blog aku yg x seberapa nih (terima kasih yer.... ^______^ )

memandangkan hari ini hari jumaat n ramai2 kawan2 yg bekerja pastinya akan mula bercuti panjang....rasanya bila dah cuti ni masa utk on9 mmg dah x der lah kan.....ye lah dah kat kampung halaman mesti sibuk dgn persiapan nak menyambut raya.....nak menganyam ketupat,nak bakar lemang,masak rendang,lodeh,kuah kacang...huhhhhhh...pendek kata macam2 lah.....

jadi..di kesempatan ini aku menyusun sepuluh jari (cukup 10 tau...x kurang 1 pun...heheheee...) mohon ampun dan maaf andai sepanjang aku menulis kat blog ni ada yg terguris hati n menyinggung perasaan rakan2 blogger yg lain & klu aku ada komen2 aku kat blog korang yg mcm t'over guwau tuh....aku minta maaf...

al-maklum lah kita ni manusia biasa...kdg2 tanpa disedari membuat kesilapan yg x di jangka.....

kepada kawan2 yg akan pulang ke kampung...semoga perjalanan kalian akan sentiasa dilindungi olehNya.....b'hati2 di jalan raya...x mo racing2 tau!!! INGATLAH ORG2 YG TERSAYANG.... (huhuuuu....mcm iklan lah pulak...ngeeeee) klu agak2 mengantuk tu b'henti lah kat mana2 R&R yg ada di sepanjang lebuh raya......minum2 kopi 'O' panas n relax dulu......semoga anda semua selamat sampai....AMIN.



10 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

Salam Aidilfitri..mohon maaf juga andai ada salah berbicara n tinggalkan komen di sini sepnjg perkenalan kita..

selamat bercuti dan happy berhari raya ye..eina sempat sehari je beraya kt johor..hu~

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

cantik.. pandai kak edit.......
kak...

terima kasih ingat mengingati semasa kita....
i love u, selamat hari raya utk kak sklrg jugak

Kakzakie said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Lia dan keluarga. Mohon maaf atas apa juga keterlanjuran kakak ye...

wifenavy said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin.. Berhati-hati di jalan.. Ingat orang tersayang.. eh.. berjela2 lak pesanan

pena rozie said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya...

lieyalatif said... Reply To This Comment

selamat hari raye buat lia sekeluarga....semoga lebaran disambut dgn lebih bermakne...sure laa lebih meriah sebab ade firas kan....same laa mcm lieya heheehe

taklupe juga, maaf zahir dan batin yeak lia kalo ade ape2 tersalah kate...

AnneRaini said... Reply To This Comment

Selamat hari raya jg buat kak lia sekeluarga...Sypun minta maaf kalo ada komen2 sy yg menyinggung kak lia...

AZLITA AZIZ said... Reply To This Comment

SELAMAT HARI RAYA
Maaf Zahir dan Batin

Dari
Azlita
Masam Manis

Hariz said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dari blog.hariz :)

dieya said... Reply To This Comment

selamat hari raya k lieya! maaf zahir batin! bila nak wat open house nih.. *wink wink*