August 05, 2011

Entry Khas: utk LELORD

heheheee...dah janji dgn lelord td ada n3 khas utk dia...

ko agak2 apa aku nak tunjuk.....???? cer teka..cer teka.........................

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....surprise!!!!! blm lagikkkk...scroll lagikkkk......ngeeee......
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
dipersembahkan...............wahhhhhhh....gitew...!!!! baju raya ko yg dah siap di beading.....aku harap ko suka lah yerk dgn design nihhh.....klu ko x suka pun x sanggup lah aku nak buka n jahit balik...heheheee.......

ni utk princess najla....tiada labuci sbb utk anak2 ni lbh elok yg simple cenggini (pd pendapat aku lah...) sbb dia org ni kan x reti lagi nak jaga manik2 ni...karang ada lak tersangkut kat mana2...dah b'derai lak manik2 tu...huhuuuuuu.......

so lelord....any komentor????

dub dab...dub dab....dub dab.....dub dab......dub dab.....seremmmmm lah pulak.....huhuhuuuuuu




9 cerita dari hati:

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

Wa..sifu sudah mempamer hasil jahitan..cantik..cantik..idea ni..hihihi..

AnneRaini said... Reply To This Comment

wah kak lia pndi jahit manik ye..cantiklah...

(kak, sy punye baju dah 2 bulan tak siap2 jht manik..susahlah anak kacau)

wahida said... Reply To This Comment

nok, ko pandai jahit manik bagai ke? bagus la ko ni nok..

aku lak tak berapa reti pakai baju manik2 ni..boleh dikira berapa pasang sgt aku ada baju mcm tu, sbb aku ni lasak sikit, tak reti nak jaga, lagi satu aku malas nak basuh pakai tgn, aku suka semua baju aku campak je dlm WM..

amacam, malas tak aku?

kasih suci said... Reply To This Comment

wah cabtik la kak...pandai akak jahit manik..

lieyalatif said... Reply To This Comment

wahhh lia ni ...dah le terra masak..terra lak menjahit hah....mmg cantik design tu...sure tuan punye senyum meleret tak sabar nak pki pagi raye ni ekekeekekek

baju2 anak dare lia sure meriah kan ngan jahitan manik maknyer nieh....

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekekeke baru ni leh komen td ms ko publish aku dok atas tilam bukak tru phone jek.

tq2 leh melaram raya ni

Kakzakie said... Reply To This Comment

Lagi dua tahun anak dara dua orang tu dah boleh tolong Lia... Cantik memang patut lelord suka.

ijayuji said... Reply To This Comment

Salam kak! Wah! Berseni tgn akak kita nyer tgn ni bab2 mcm ni langsung tak reti yg kita tahu jahit jelujur jerr hihihi

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

peeh!!!!!!!!!!!!
terbaik,
kak lelord, ayu jeles okey..