August 06, 2011

dah siap..!!!


semalam aku ada buat status kat fb ttg nak "cat umah" ramai yg kata aku sakan tahun ni nak nyambut kedatangan bulan syawal...huhuhuuuuu....

sebenarnya bukanlah nak cat umah kediaman....tp "umah" ni lah.....blog kesayangan hamba..... ^_____________^ sajer nak tukar kaler purple w'pun bukanlah warna kegemaranku....tp disebabkan tema kami sekeluarga tahun ni kaler purple.....maka blog ni pun b'tukar warna purple juga......

alah...bukan tukar apa2 pun, cuma tukar gambar anak2 kat header n guna template dr blogger jugak....x der nak tambah apa2 pun sbb aku bkn terror nak buat edit2 ni.....

ok lah......apa menu korang ptg ni? aku insya'allah akan berbuka pose kat umah makcik aku di johor bahru.....plan juadah yg nak dibawa ke sana...kuih onde2 n brownies marble cheese coklat....


HAPPY WEEKEND..............................


6 cerita dari hati:

dieya said... Reply To This Comment

wah.. nampak lain sangat laa rumah k lieya ni bila pakai tema purple. nice!
enjoy buka puasa kat umah makcik ye.
p.s. moga2 plan nak jumpa kat mlk time raya nnt menjadi, amin!

Lelord said... Reply To This Comment

hehehhe aku dh agak dh mesti "umah" ni yg ko maksudkan
cantik2

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

mmg lain dr yang lain..
terbaik.
boleh tolong ayu kan.. tolong catkan rumah ayu gak..

old patent lah....
hhahahhaa

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

cantik kan..?? huhuuuu...akak pun rasa mcm selesa plak dgn kaler ni... :)

harap2nya mcm tu lah...nnti raya kita roger2 ea...

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

ko mmg pandai... :D,umah aku ni umah org..malas lah nak cat2 bagai....klu umah sendiri x pe jugak..... tp utk bahagian dalam umah ni aku wajib cat arrr mcm lukisan si damya n afiqah dah lukis kat dinding....dah mcm whiteboard gamaknya....

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu...

aduhai ayu....bukan x nak tlg tp akak ni mmh amatur lah baba2 nak renovate umah org ni yu.....

kene tanya yg lebih pakar la dik...