June 23, 2011

sedih lah......

org kata x elok pagi2 mengeluh kan....tp cuma nak share rasa sedih ni jer...

hurmmm...ntah kenapa tetiba hp kesayanganku ini meragam...senang citer mmg rosak lah...merajuk agaknya sbb aku selalu cakap dia "hp cap ayam" pada hal dah byk giler jasa dia kat aku nih....

semua gmbr2 kat blog ni adalah hasil 'percikan' hp cap ayam ni lah.....nak beli DLSR ntah bila la agaknya.....tabung ayam kat umah ni asyik 'bocor' jerk....ngeeee......

so,pagi ni mood mcm x happy jer...dok tenung hp tu sambil ckp dgn 'dia' "kenapalah dah hujung2 bulan gini ko nak rosak yerk...." alahai..............................



8 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

lah, rosak plak ke...akak..psttt..hari ni dah gaji..apa lagi..gi pujuk mr komando beli yg baru...

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

patutlah dari semalam aku sms tak berbalas..rosak rupanya...

halila Ibrahim said... Reply To This Comment

tu tandanya nak dapat henfon baru la..hehehe

Ulam Kerdas said... Reply To This Comment

ok la tu kak hujung bln dia rosak..kan da nak gaji :D

dapat la cari pengganti ke BB ke iPhone ke kan..hihi

lieyalatif said... Reply To This Comment

alahai siannye dengar...kene request henpon baru dari cik hubby ni ekekekeekek....lieya dulu suke nokia...tapi bile dah rajin amik gambar terus tukar sony ....gambar kalo kat sony cun sikit ....hehehehhe....

dieya said... Reply To This Comment

alahai.. cian dia..
mmg dah sampai hujung nyawa kot. takpe k lieya, hp skrg byk yg murah2. takyah beli yg canggih2. takat boleh call, sms, amik gambar.. orait laa kan.

wahida said... Reply To This Comment

sian ko...kalau aku pun bila hp buat hal, mmg aku susah hati...huhu...

ko beli je la hp baru, ala dpt yg murah pun jadik la...janji boleh kol...

janji aku boleh bersms ngan ko...

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

kesian ngan kak lia..
sabar ya kak..
25 hb nanti beli yang baru..
ya