June 28, 2011

Tahniah Follower 315!!!


TAHNIAH Fiza...........

siapa fiza...????

fiza adalah follower aku yg ke-315....


aku mmg ada niat nak bagi cenderajiwa kepada follower yg ke-315 ni (sempena tarikh anniversary) tp saje lah aku x b'tau kat sini sbb takut karang aku dok pung pang pung pang mencari follower tgk2 x der org pun nak follow...wallahweiiii...malu lah kan!!!

so...inilah gerangan sik adik manis sweet 20...yg bertuah.....

fiza ni newbie (blogger baru) n masih study kat UTM Skudai... (dekat je kita ni dik...nak bagi hadiah by hand pun blh...heheheee....) jom lah kita ramai2 explore blog fiza..... ^__________^

tetiba t'ingat kenangan masa mula2 ada blog dulu..x sangka hari ini aku dah ada follower seramai ini....alhamdulillah...terima kasih kepada anda semua....rasanya semua follower aku ni aku akan follow semula sbgi tanda penghargaan n terima kasih....tp ramai juga yg x bagi link...jadinya mmg x dapat lah nak membuat kunjungan balas...............


~ klik gambar cute di atas utk ke blog fiza ~



4 cerita dari hati:

akiratoriza said... Reply To This Comment

tak aci la camni... nak jugak hadiah... kehkehkeh..

Lelord said... Reply To This Comment

tahniah2, eh 29.5 ada adiah x wakakakakka


aah btul kan ada yg follow xde link camne nak g terjah, kat umah aku dh 1k ni tp ramai xde link

fiza said... Reply To This Comment

akak, terharu ni. siap wt entry lagi ni. malu saya. hehe. thanks kak..

Alev Prince said... Reply To This Comment

berapa lama mem blog.. excitednya.. saya masih baru.. kuikuikuiku... masih belajar2 menulis blig