December 13, 2010

birthday afiqah Part II : playing with bubble......

sekejap jer kan...arini dah ari isnin...minggu ni dah masuk minggu yg ke-37,ada 3 minggu lagi sblm sampai minggu yg ke-40....last check-up aritu doktor kata klu sampai 16hb january x bersalin juga baru admitted wad.....

t'ingat masa pengalaman nak b'salinkan afiqah dulu,aku dah overdue 10 hari....5 hari kene tahan kat wad rasa 5 tahun!!! sungguh tidak selesa.....

x tahulah mcmana ragam b'salin kali ini...semoga semuanya akan dipermudahkan olehNya.... amin.....

~ kenangan afiqah pada hari pertama di lahirkan.......x sangka dah 3 tahun berlalu....~

ni sambungan gambar2 b'day afiqah sebelum ni.....lps sessi makan2 kita org lepak kat luar rumah...sibuk lah dia suruh baba n cu manis tiup bubble..sampai pening2 baba & cu manis melayan....

~ tgk lah tu...sukanya dia main bubble....tp yg nak tiup bubble ni sampai mabuk pening kepala....sbnrnya mama x brp suka dia main bubble nih....tiap kali pi pasar mlm mesti nak beli....fiqa suka tumpahkan air sabun ni bila main kat dalam umah....tu yg buat mama selalu bising kat dia...tp afiqah...mana lah nak makan 'saman'....klu dia nak....dia ttp nak juga....layannnnnnnnn ~


adik happy sgt mlm tu sbb bila ada cu mmg dia sentiasa happy...sebab ada org yg nak melayan ragam dia yg kadang2 buat semua org rasa mcm nak cubit2 pipi dia......mcm2 akal dia,ada ajer yg blh menyebabkan mama b'bebel dab m'bebel....haih...itu lah ragam anak2 kan.....


ada sambungan lg birthday afiqah part III........


9 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

uish..banyak betul siri...hehhe..cepat2 sambung....

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

ada 3 siries jer ^__^....sat lagi nak sambung.....

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

hepi besdei afiqah..semoga menjadi anak yg bijak, sihat dan cute selalue heheheehe...

tu lak kan...kejap jek mase berlalu.....teringat2 lagi sakit bersalin dulu2....

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

terima kasih...amin.. ^__^

seram ada..takut pun ada nie...harap2 semuanya selamat...

mamalieyna said... Reply To This Comment

isssh tak lama je lg ye..kalau eina seram sejuk gk menanti saat2 melahirkan ni..hehe..oooh tak suka dok spital!!! =P hrap semua berjln lancar k!

oooh suka main buble eh fiqa, arif tak pernah diajar lg, so dia mmg taktau menan ni..huhu..cian dier..

dieya said... Reply To This Comment

waduhhh.. lahir2 je pipi dah gebusss! geramnya tengok!
cepat sambung ye k lieya, kalu lambat2 nnt tak sempat baca pulak b4 i fly.. hehehe

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

mmg tgh seram sejuk nih... ^__^ lbh2 lagi klu tgk barang2 yg dah packing utk di bawa ke hospital...rasa cptnya masa berlalu.....

x per lah iena...klu arif x reti pun x per...pada lia lah...x brp kenan lah dgn mainan ni...

Lelord said... Reply To This Comment

ekekek beli arr yg pistol bubble xde arr tumpah

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

he3..fiqa lahir dulu bibir smpi senget sbb kene himpit dgn pipi...mmg pipi tu m'gebu sejak dr lahir dulu..smpi skrg x kempis2... ;D

dah update dah ni...harap2 sempat lah baca yer...

happy holiday!!