December 10, 2010

bravo!!!!

~ cu manis...no.2 dr kanan.....gambar ni cu bg masa dia org presentation ETR ~


sejuk jer pagi ni....td jemur kain pun kat koridor umah jer sbb malas nak jemur kat luar takut nnti tetiba hujan pulak...dah x larat nak b'lari2 sepantas "harimau malaya"...... ^__^

sambil buat n3 ni bertemankan b/fast ubi rebus+sambal udang & teh 'O' panas.... (sejak akhir2 ni asyik makan ubi jer...adehhhhh....byk angin nih...)

n3 pagi ni aku tujukan khas utk adik bongsu tersayang, yg kdg2 terlebih manja...kdg2 kelam kabut...kdg2 terlebih 'lurus'.....w'apapun keadaannya kak long mmg akan sentiasa sayang kat adik.... ^___^

"kepada semua y sy sayang,nk inform good news.adik lulus semua paper! bole sambung degree. Yeah! Yo. Nk tdo senyum lah! Wah 3 tahun yg berjaya ku harungi :D" sms dr adik yg aku terima pukul 1.40a.m.... nasib baik aku x tido lg.......

Alhamdulillah & tahniah.....semoga kejayaan hari ini akan menjadi inspirasi kepada kemajuan diri pada masa akan dtg....ini baru permulaan...masih byk lg cabaran yg menanti di hadapan.....and i'll always pray for u.......

p/s: cu nak hadiah yer....esok kita pi shopping yerk....beli kasut baru utk blaja driving.....baju baru utk konvo (yg ni lambat lg kan.....w'pun x DL kak long ttp akan sponsor baju konvo tue...don't worry okey!!)



9 cerita dari hati:

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

hai salam kenal...kite tukar2 link yeak...leh jadi kawan heheeheh...

e'eh kebetulan yg best plak kan.....he he he..comel ur dotter.....sweet tgk....betul2...same laa kite suke sedondon kan anak heheheeh

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya....

blh2...mmg sgt suka menambah kenalan.....

1 lagi kebetulan...kita sama2 pregnant.. ^___^

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

Thanks :))

mamalieyna said... Reply To This Comment

Tahniah buat Cu...see Cu..alongmu nak kasi hadiah tu..best tu..hehe..beli kasut mahal2 sket eh..hehe..

Jamiel said... Reply To This Comment

Oops..
Sorry kak, lambat reply komen akak..
Ttg nak wat list tu,
akak copy je link..

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekek aku nak konvio gak..ko sponsor baju leh tak

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

t.ksh... dah beli kasut utk cu...VINNCI jer...harap2 lulus dgn cemerlang lesen memandu nnti.... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

jamiel..

akak dah try tp x blh la jamiel...

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

blh2...ko konvo apa ek.. ^___^