December 15, 2010

Jom Kita Berkenalan

hah...tgk header kat atas tu mesti ada segmen terbaru dari Ben Ashaari...mcm2 kan idea dia kan....

Ben kata inilah cara I follow U dengan cara berhemah...so,apa lagi meh ler ramai terjah segmen ni sblm ditutup oleh tuan penganjur..... camana nak join??? klik jer banner kat atas tue.....

ok syarat2 yg di minta....

1. Letak header blog BEN ASHAARI ~ OK

2. bila mula buat blog? ~ 29hb mac 2010 (baru lg...blm sampai setahun pun.....)

3. Jumlah follower sekarang ni? ~ 143 org

4. Berapa traffik harian? ~ pengunjung yg masuk blog ni yer...rasanya x penah pun mencecah 40 org.....

5. Sehari berapa entri? ~ paling byk 3

6. Berikan satu blog yg best korang baca... ~ Blog ben la...bukan nak mengampu yer ni...tp mmg honestly sya selalu baca...kdg2 klu rasa nak komen sya akan tinggalkan komen,klu x just baca jer....x caya...ben blh check sendiri kot..... ^___^


sekian.....



4 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

selamat berkenal-kenalan...huhuhu aku terlepas ketapi ropanya

wahida said... Reply To This Comment

saya kalau update pun sehari satu n3 je...huhuhu...
err, kesian kat liya nak kena tinggal, nak saya teman x?

Rozuan Ismail said... Reply To This Comment

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Mamamya said... Reply To This Comment

rozuan...

salam pak cek bola....terima kasih sudi dtg cni...
lain kali dtg lagi..^__^