December 22, 2010

suatu ketika....

lama x update kt blog...maklumlah dok kat kampung kan..busy dgn anak2 dgn kerja2 umah....bila dah lps makan t/hari jer dah terus b'rehat2.....

kdg2 jer buka..itu pun xder buat blogwalking pun.... (maaf yer......) dgn keadaan yg semakin sarat ni mmg asyik nak rehat2 jer.....

td dapat berita adik ipar yg kat sarawak dah masuk wad pukul 4 pagi td kat Hospital Sri Aman,Sarawak....mudah2an dia selamat bersalin...

beza due kita org cuma 2 minggu jer.....bila dgr berita ni td terasa mcm takut2 pulak...maklumlah dah 3 tahun masa berlalu...org kata dah x ingat mcmana rasa sakitnya bersalin dulu......

lagi pun setiap kelahiran pastinya ada pengalaman yg berbeza....

apa pun mudah2an dipermudahkan semuanya....amin....

nak share kat sini sebahagian gambar2 afiqah & damya masa dulu2....sesajer mengimbas kembali kenangan lama......

~ bergaya dgn cermin mata hitam.....~

~ comel x saya...?~

~ birthday afiqah yg pertama....~

~ afiqah yg semakin aktif sekarang....i love u adik......~


~Damya ~


~baru start pandai berjalan....~

~ at KFC kegemaran kakak dari dulu hingga sekarang......~

~ kakak yg semakin ceria & rajin tolong mama.......sayanggggg kakak!!~

p/s: x sabar nak share gambar2 bby boy pula kat cni... ^___^




12 cerita dari hati:

wahida said... Reply To This Comment

wow!!!! liya preegie baby boy ke? beshnyer...mudah2an selamat semuanya...
errr...nak ckp jugak ur kids dua2 tu mmg comel la...

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida....

thanksssss......:D

doakan semua kami selamat yer...seram benornya nih.... ^__^

anak2 wahida pun hensem2 juga....blh buat menantu!! ekekeke....mana tau kan..kan..kan.....

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

betol tu liya....lieya pun seram sejuk....ye laa dah 4 tahun gap .....rase sakit bersalin pun dah ala2 lupe gitu...huhuhu....takut pun ade kan hihihi......

mudah-mudahan kite dipermudahkan kan ....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

tlg gigit kan pipi budak berdua tu...ek?

jaja doakan akak selamat semuanya...tak sabar nak tgk baby baru..sebab mengikuti perkembangan since beli pragnancy test kit lagi kan..hehhe

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

salam..
kak lia, kalau dengar khabar rakan or family yang agak dekat due memang rasa seriau kan..

tarik nafas,,,hembus...enjoy..jgn risau2 eik..kami semua ada...

tapikan...kakak time kecik..tersangat comel...tanda bawah mata yang sama dgn umai nmpak benor..
sekarag dh tembam...hehehhe..kurang nampak..

kak, ayu bawa tag.....jon join segmen jom berkenalan..

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

mamalieyna said... Reply To This Comment

alahai...debaran kian terasa ni..hehe..hope semua berjalan lancar n selamat hendaknya!

oooh dh nak masuk ke3 kan..sure lain pengalaman kali ni, huhu..

oooh anak2 berdua tu sgt2 comel mereka!^_^ nmpk bertmbh lg sorang..syoknye dunia...hehe...hope eina pun bleh kembangkan family camni..hehe..

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya....

insya'allah...lia doakan yg terbaik utk lieya juga...amin2!!

semakin dekat due...semakin rasa seram je kan...tp klu ikutkan hati lg cepat lg bagus.... :D x sabar nak tgk hero yg memang di nanti2.....

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

x best la klu akak yg gigit...kene auntie jaja yg dtg sendiri baru best.... ^__^

thanks dear.....

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu...

terima kasih ayu...mudah2an semuanya selamat....

owhhh...umai pun ada tanda mcm tu ker? damya mmg ada dr bby skrg klu tgk dekat2 nampak juga lah....damya pun sekarang dah semakin kurus..x sekolah lg tu...nnti klu dia sekolah mesti lg slim....

ok...nnti akak tgk yer tag tu...tq tau...

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

terima kasih yer iena...lia doakan lps ni ariff akan dapat 'kawan' baru...mudah2an dapat bby girl pulak...mesti comel mcm mama dia...:D

nza said... Reply To This Comment

bam..bamnya.....comel!!!

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

aku disini is..rindu nak dengar cerita..tak sabar nak tengok baby baru!!