December 08, 2010

BlogLarian...


arini pagi2 lg dah menjalankan t/jawab yg di beri oleh sahabat t'syg....mamanajla....

kali ni ttg BlogLarian...apa tu??? haaaa....aku pun baru tau pagi ni sbb sibuk b'cuti kan last week....klu kawan2 yg lain nak tau blh la klik kat banner kat atas tu yerk.....jom la ramai2 memeriahkan segmen ni....

slogan "saya suka berblogwalking kerana dgn cara inilah saya dapat lbh ramai rakan2 & mengeratkan silaturrahim di antara blogger2 yg lain selain itu saya juga dapat menambahkan ilmu & tips dr blog2 yg saya kunjungi....."

yg bertuah utk di tag






5 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hehehe aku tgk ramai yg join..tu yg nak gak

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

yeke ?? nak joint gak bole ? x kene tagged hehe

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

ape ni. da bace. xfaham ah. xplain sket ?? hehe

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord....

tq ler tag aku kan...maklum lah dah k'tinggalan info nih... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

cu manis....

cuba la baca lagik...mesti blh faham..baca slow2...