December 15, 2010

MODE: sedih pulak dahhhhhhh.........


~ mood happy yg dah bertukar jadi sedih pulak......~

hurmmmmm...pagi2 td dah happy2...tetiba dapat call dr en.suami dah jd mode sedih pulak....

x tau lah kan...mungkin mood n hormon ibu mengandung ni agak tidak stabil....jd mcm celaru lah pulak....bukan apa sbnrnya pagi td en.suami b'tau next week dia kene pi out-station ke Ipoh selama seminggu...19hb dah bertolak ke sana sampai lah 24hb...

tetiba rasa sayu hati pulak nak kene tinggal....maklumlah ini minggu2 terakhir...anytime blh b'salin..alangkah syahdunya klu tengah bertarung dgn sakit kat labor room en.suami x der kat sebelah.....huaaaaa.....

w'pun ini bukan lah anak yg pertama,tp klu blh saat2 genting mcm ni aku sgt memerlukan sokongan moral dr yg tersayang......

dr td aku cuba pujuk hati sendiri....x per lah...redhakan je lah....

itu tanggungjawabnya pada kerjaya....salah 1 t/jawab yg x blh di abaikan.....bukan aku x penah kene tinggal pun....

sebagai isteri perajurit negara mmg dah lali kene tinggal2 nih....tp mcm aku b'tau td lah... mungkin mood ibu mengandung ni lain sikit agaknya.... ntah lah......

sejak dapat berita ni td aku sembang2 dgn bby kat dalam perut...."klu nak keluar tunggu baba balik yer....." harap2 dia dengarlah keluh kesah hati mama ni......

~ harap2 bby dalam perut x sedih mcm ni..... ~




6 cerita dari hati:

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

xpe... cu teman k :)

MamaEma said... Reply To This Comment

mamamya..ada lagi tag untuk mamamya..nak tggl kat shoutbox tak boleh le..kena block benda tu kat opis nie

Mamamya said... Reply To This Comment

cu manis....

terima kasih.... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

mamaEma...

wah..ada lg ker? ok2 nnti lia tgk yer..... :)

JaJa'Z said... Reply To This Comment

ala siannya..harap2 baby dengar dan tunggu baba dia balik baru tgk dunia...kalau tak, sian mama dia sorang2..

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

en.kmdo kata x der pilihan...dia mmg kene pi seminar kat Ipoh tue...

apa nak di kata kan...redha jer lah....

doa byk2 mudah2an dia tunggu la baba balik....amin.