December 27, 2010

semakin sarat.....

fuhhhhh....akhirnya berjaya juga m'update blog ni......bukan x mahu buat apa2 n3 kat sini tp sejak akhir2 ni mmg mudah sgt terasa penat dan letih....kdg2 mengah melayan ragam anak2 n buat keje2 umah.....

tp semangat nak b'jalan tu sentiasa ada..... ^__^,setiap hari asyik rasa nak keluar b'jln2 jer......maklumlah org kata klu byk b'jln nnti mudah bersalin.....klu dulu dah rasa pengalaman b'salin ceasar kali ni nak juga merasa mcmana pengalaman b'salin normal pula.....w'pun ada t'selit rasa takut2....

alhamdulillah adik ipar yg kat sarawak dah selamat bersalin...sbnrnya klu ikutkan n3 ni dah agak t'lewat sbb bby lahir pada 22/12/2010.....

~ beberapa jam selepas dilahirkan di Hospital Sri Aman, Sarawak...~

~ Arisya Alya Adlina~

~ keluarga bahagia.... ~

menanti giliran utk melahirkan zuriat yg ke-3.....afiqah dah asyik bertanya "bila bby nak keluar?"...."kenapa lambat sgt?" hurmmmm...dia x tau mama pun klu blh nak suruh bby ni keluar cepat2..... ^__^


8 cerita dari hati:

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

congratz!! seronoknya dah dapat baby baru. Bila baby ni nak balik semenanjung ye..?

Lelord said... Reply To This Comment

congrats Amal..huhuhu makin bulat lak aku tgk amal ni is.

akhirnya ade gak n3 ko, dh le aku xnmpk kat fb, mlm tadi tya azie kook x? dia kata x ok jalan senget2 hahhahaha

wahida said... Reply To This Comment

congrate to ur adik ipar...
bila sebenarnye due u liya? saya pulak x sabar nak tgk baby u...

mamasue said... Reply To This Comment

mamasue ni pun terasa dah tak larat...mamasue dh nk masuk 8 bulan...tp perut dah jatuh,org dok igt mamasue mcm dah bersalin sgt2 dah...huhuhu...1st child dulu normal,2nd ni pun insyaAllah normal,tetap takut lg =P

Mamamya said... Reply To This Comment

along...

terima kasih...x tau lah bila nak balik..adik ni sibuk dgn keje2 dia..aritu kata nak balik...tp last2 kata x jadi pulak...insya'allah mungkin mak/ayah jer yg akan ziarah dia org kat sana....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

tq..mmg makin semangat amal ni skrg...masa latihan kat kadet jer dulu dia 'mengecil' sekejap....pastu naik m'lantun2...lg2 dah kawin ni... ^__^

aku skrg b'jalan pun asyik jer t'tinggal kat blkg...tp semangat nak b'jalan x penah padam....:D masih blh window shopping lagik..ekekekek....

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

tq...due lia 10 january...insya'allah ,mudah2an dia selamat lahir bila dah masuk tahun 2011 nnti..

mmg x sabar nak tunggu bby keluar...tp takut pn ada juga...uhuhuhu...

Mamamya said... Reply To This Comment

mamasue...

sama lah kita....ramai yg kata peruit ni dah nampak ke bawah (jatuh) mungkin menanti hari je nih....

tp lia harap2 sgt dia lahir slps 1 january sbb dah hujung bulan dis ni...kesian lak kat dia sbb muda sgt nnti....

perasaan takut tu mmg ada kan....aduhhh...seram... ^__^