December 09, 2010

thank you Ben....

~ gmbo copy dr blog Ben.... (sori yer ben...x minta izin nih..... ) don't worry ada link kat gmbo tue ^__^~

morningggggg....spt biasa pagi2 ni mmg ambik peluang ronda2 kat blog kawan2 sblm sibuk menguruskan keje2 umah....mana yg sempat di terjah...yg x sempat sambung ptg or malam la kan....

spt biasa la juga...blog Ben (yg gambo kat atas tuee...) antara yg mesti dilawati w'pun kdg2 t'cicir juga dgn entri2 dia yg laju sepanjang masa...ada jer idea dia kan....x penah ketandusan idea agaknya.... (x macan aku nie.....uhuhuhuhu....)

pagi ni sajer gatai2 nak tgk samada blog ni dah masuk senarai atau blm kt blm bloglist ben yg baru......

yeeeahaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!!! sudah ada......sudah ada........!!! thank you2!!! sama label dgn my beautiful sister "cu manis" (yg tgh gigih mengumpul follower tue.....) kami sama2 tersenarai dalam label "KU MENJELING"....... perghhh...mmg kene selalu jeling menjeling lah ni yerk.... ^___^

aku tgk ramai kawan2 yg dah t'senarai kat blog list tu.....semoga kita akan sama2 lbh saling kenal mengenali dia antara satu sama lain...sama2 menambah ilmu dan b'kongsi pengalaman...( yg baik2 ajer tau....)


5 cerita dari hati:

dieya said... Reply To This Comment

jelingan manja di pagi hari kat blog k lieya.. hehehe..
lepas ni ribu riban laa follower mamamya yek! boleh lawan redmummy gitu :-)

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

ekekeke...jeling dik jgn x jeling..jgn sampai juling udah lerr... ^__^

amin2!! mudah2an makbul la doa dieya tue.... ;)

Lelord said... Reply To This Comment

hahah kalau ko dh setarag RM jgn lupe aku weiii

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

hehe lawak ah kak long ni. eh kita bukan mencari publisiti tau ! :D oke2. gudluck lah yee. of cos follower kak long suke tgk budak dua orang yg gebu tue :p

wahida said... Reply To This Comment

wah ....kelas liya!!! pas ni glamer la jawabnyer...hiks...