December 11, 2010

Selamat Ulang Tahun yg ke-3 "Nureen Damya Afiqah" part I

N3 yg yg amat terlewat...sepatutnya n3 ni aku buat pagi td...tp masa amat lah terhad..x sempat lansung nak on lappy nih....

bgn pagi terus siapkan anak2 n buat sarapan sbb kami dah plan nak anta cu manis pi shopping kasut baru utk dia... (harap2 lulus dgn cemerlang lesen memandu nnti...aminnnnnn)

hari ini birthday afiqah yg ke-3,terasa pantasnya masa berlalu....sekarang afiqah tgh menanti hari utk dapat adik baru.....

mama & baba doakan semoga adik...( sbnrnya dah layak panggil kakak nih....) akan jadi anak yg bijak n cemerlang...anak yg solehah....

semoga cita2 adik nak jadi 'doktor gigi' akan menjadi kenyataan..... (semua anak2 mama nak jadi doktor.... ^___^) ~aminnnnnnnnnnnnnnn~

ikut plan asal nak ajak2 adik2,mak n ayah sambut b'day afiqah spt selalunya...tp memandangkan masing2 ada hal yg x dapat di elakkan...jd,aku buat small b'day utk fiqa....

mujurlah juga ada cu manis jadi penyeri.... ^___^

~ kek birthday utk afiqah....pilihan b'day girl sendiri,mmg kek inilah yg adik idam2kan sejak teman aku pi beli kek utk kakak dulu....good girl kan...x yah mama beli kek mahal2...ngeeeeee ~

~2nd kek pilihan adik...dah dapat kek 'kumbang' nak kek 'pooh' pulak....layannnnnnn ~

~ happy sgt bila tgk adik gembira....w'pun cuma ada cu yg jd peneman..tp dia cukup happy mlm tu..lbh2 lg bila kami semua nyanyikan lagu "happy birthday" utk dia...... :D ~

~ sblm sessi tiup2 lilin nih....kakak yg sibuk nak suruh adik buat itu dan ini..... :) ~

~ uiksss...sapa yg t'lbh nganga nih...ekekekeke....jgn marah ea cu.... ~

~ with "cu manis" penyeri majlis.... ^__^

~ dah nyanyi kene la potong kek pulak kan......x sabo2 adik nak potong 'kumbang' nih....mula2 cam kelakar nak makan 'kumbang' nie...lain mcm plak rasanya....tp bila dah makan...uhhhh...sedaplah....!!! ~

~ gambar dgn mama....~

~ "jamuan" mlm tu...rojak asma & buah2an jer....beli kat pasor mlm....simple kan...x per lah janji adik happy.... :) ~


to be continued..........


10 cerita dari hati:

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

hepy besday adikkk :)

Lelord said... Reply To This Comment

epi besday fiqa, semoga menjadi anak solehah, sihat, ceria dan sentiasa menggembirakan keluarga yek

Mamamya said... Reply To This Comment

cu manis...

tq cu!! adik balik td mengamuk sakan sbb x tido kan ptg td....sabar je lah....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

aminnnnnn....terima kasih auntie lela..... ^__^

JaJa'Z said... Reply To This Comment

happy birthday comey2 acik jaja...si fiqa cimbammmmmm..semoga membesar menjadi doktor gigi yg suksessssss...mcm sedap jek kek kumbang tu..ekekeke

dieya said... Reply To This Comment

ehh.. rasa mcm semalam dah tinggalkan comment kat cni to wish fiqa happy birthday.. tengok2 takde pulak.. mimpikah daku???

anyway, HAPPY BIRTHDAY FIQA COMELLL!!!

mamalieyna said... Reply To This Comment

HAPPY BESDAY KAKAK FIQA...DH BLEH PGGL KAKAK KAN..HEHE..

OOOH CUMEL2 NYA KEK DIA, NAK CEKET..

JANJI ADA MAJLIS, ANAK2 MESTI HAPPY KAN..TU ADA CU MANIS MENEMANI..^_^

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

thank u auntie jaja...rasa kek kumbang tu mmg sedaplah..ada rasa vanilla+bluberry....

amin...nnti klu auntie jaja sakit gigi lg blh dtg jumpa fiqa yer... ^__^

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

erkkk...yer ke dieya..akak rasa x delete mana2 comment pun....pelik juga kan...

apa pun tq dieya... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

iena..

terima kasih acik iena...

ye la kan..majlis ni cuma utk suka2..anak2 ni bila nampak kek b'day jer dia dah cukup happy....

kek ada lg nih..uhuhuhu...meh ler,ajak arif..ngeeeee....