December 01, 2010

dah sampai masanya ker.....???

n3 awal pagi.....

tetiba perut ni rasa lain mcm jerk dari td.....risau juga sbb arini dah masuk bulan disember...w'pun klu m'ikut p'kiraan due lambat lagi....tp mcm2 k'mungkinan blh t'jadi....

maka dgn kadar segera aku pun mula mengemas apa yg patut.....

nasib baik smlm pun en.suami dah siap2 buatkan GL utk di bawa ke hospital....

aduhhhhhhhh...sambil aku buat n3 ni bby still aktif b'gerak2 lagi.........

sempat lg nak 'tampal' gambar anak2 kat sini...... ^______________^

~ afiqah~

~ damya ~

alahai...baru t'ingat sarung tilam bby x siap jahit lagik...smlm baru dapat siapkan sarung bantal jerk.......

sabar yer bby....jgnlah keluar dulu......



4 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hehehehe bio la sama date ngan kakngah fiqa

Zaidah said... Reply To This Comment

klu betul dah sampai masanyer tu zai doakan semoga semuanyer selamat

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

he3..x tau lah mcmana ragam b'salin kali ni.....seram n takut2 juga nih....

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zai....

terima kasih kak... ~ amin ~