February 11, 2011

CENDERAJIWA DARI BUMI QATAR...

thanks to my beloved friend.......sahabat baik sejak sama2 belajar kat UiTM Segamat.....byk kenangan suka n duka bersama insan bernama NORLELA BINTI ALI ( jgn marah ea aku publish fullname ko kat sni...wink2!!!! >___<)

rasanya ramai sahabat2 blogger yg kenal dgn mamanajla ni kan......sekarang dia tgh b'cuti2 di malaysia dan setiap kali balik ke m'sia lelord x penah lupa utk belikan aku ole2 dr Qatar.....tq again.....

~ ini cenderajiwa dari lelord masa dia balik sempena cuti hari raya tahun lps......~

~ kali ni lelord bagi FM pulak...sgt comel itu unta!!! aku dah tepek kat peti ais ni tinggi2...itu pun afiqah asyik dok panjat kerusi jer nak buat main.....~

~ kenangan indah waktu sama2 menuntut ilmu di UiTM segamat..andai blh ku undur masa....cewahhhh....!! rindu rasanya dgn kawan2...skrg semuanya dah berkeluarga....tp alhamdulillah kami x lost contact....w'pun dah x pernah bersua muka tp at least tau juga berita terkini masing2~



10 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

ekekkekee kemain kering aku time ni kan

dieya said... Reply To This Comment

muka masing2 innocent habisss!!!

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

wakakakak....aku plak slim lagik masa nih...uhuhuhu...

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

biasa ler...muka2 skema.... ^___^

Kakzakie said... Reply To This Comment

Assalamualaikum lya,

Kakak masa CNY holiday bar buat re-union. Semua dan bertambah saiz badan. Kalau dulu guna kain 3.5 meter buat sepasang baju kurung sekarang ni confirm tak cukup kalau tak ada 4 meter.

Tapi noltalgia itu yg manis....

Izan Ishak said... Reply To This Comment

kalau tgk gambar dulu2 mmg best kan kak...terimbau semua kenangan manis~

*en hubby izan pun dulu uitm segamat jugak...junior akak lah kot~

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

waalaikumussalam...

seronoknya kak dapat jumpa kawan2 lama...mesti happening kan....iskh...t'ingin sgt2 nak buat reunion jg kak tp masing2 sibuk lah..ssh nak dapat date yg sesuai...

sya setuju...mmg nostalgia itu manis,kenangan yg sgt2 berharga...

Mamamya said... Reply To This Comment

izan...

btl la...kdg2 blh t'senyum2 sendiri bila belek2 album lama....:D

owhhh..ye ker? suami izan ambik course apa yer? mana tau kot2 kenal... :)

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

kak lieya

pic masa kat uitm tu..ahaks. membuatkan ayu teringat kisah dulu2...ayu pun saiz xs, skrg dah saiz L ko....


kak, ingat lagi kata2 kak lieya, blog kaudihatiku ini ditubuhkan sebab kak lelord kan>>.

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu...

he3..ini kisah 11 tahun yg lalu ayu...semuanya kiut miut lagik..:)

ya! batul...mmg kerana dia lah wujudnya blog ni...klu x akak mmg x tau apa2 ttg blog.... :D

tq lelord!!!