February 16, 2011

aksi2 kuak lentang....

dah ketandusan idea...uhuks....meh layan je la gambo2 kmdo jr. buat aksi kuak lentang....ngeeee....

~ asyik pandang ke kiri jer firas ni....ssh nak suruh pandang ke depan...~

~ kiri lagik......~

~ dan lagi.....~

~ yeayyyy...akhirnya dapat gak pic pandang ke depan.....~

~ one more......~

~ lorrrrrr...awat muka jadi cenggitu dik.....terkejut flash camera eaaa....sian anak mama....ok2 dah x ambik lagi dah....~

~ baju yg firas pakai ni hadiah dari pak ngah....mama suka tulisan kat baju tue... "daddy n I agree : mommy's the boss" ngeeeeee.....~


13 cerita dari hati:

sarasofia said... Reply To This Comment

salams,

blogwalking.. i pon agree jugak.. mummy the boss.. ahaks..

dieya said... Reply To This Comment

wakakaka.. adehhh.. gelak beso depan laptop tengok muka tergezut firas tu!!!
baju firas comel! mommy memang boss besar!

p.s. k lieya, baca paper hari ni? ada instructor payung terjun from kem sg.udang jatuh masa training kat kedah. tuan kmdo nyer kawan ke?

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

kak lieya

hehehehhe..geram dgn aksi firas,....hehhe

akiratoriza said... Reply To This Comment

cute rompers 2... firas lagi la cute n semangat badan dia..

mamalieyna said... Reply To This Comment

hikhik...comel..terasa nak baby skrg jugak! ngee~

hehe..suka gk tulisan tu n agreed =P

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

alahai comel gile firas laa lia oiiii...tak sabar aku nak beranak ni....dah lame tak kendong baby nie....tapi takut la plak...hahaahah dah lame tak meneran hahahaah

comel gile rompers tu...lieya pun byk beli set rompers jek tuk baby kali ni...ade dlm 8 set...setiap set ade 5 helai...jimat pun jimat ...kain pun selesa kan ....yg penting nak tukar pampers senang hihihihi

Mamamya said... Reply To This Comment

sarasofia...

hehehehe....mama always the boss... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

yesssss...mmg boss besar ni,siapa berani lawan???? ekekekekeke.....

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu....

kakak2 dia lagi geram tgk firas ni asyik lah nak di picit2 pipi si adik....melalak la hero malaya nih...:)

Mamamya said... Reply To This Comment

akira...

dua2 comel kan... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

meh cepat2 bagi bby kat dak arif tue....mudah2an dapat bby girl pulak kan.....mesti comel mcm arif..:D

suka kan tulisan...agree sgt2..ngeeeee..:D

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

alalaa....ko nak takut apa lieya oiiii...teran je jgn smpi lain lak yg keluar....ekekek...insya'allah lia doakan semuanya selamat..mama n bby..amin.

mak oi...byknye ko beli lieya...40 helai tuh..mmg kompom pakai rompers jer la bby tu nnti kan...firas ni ada 5 helai jer...ada hajat gak nak menambah koleksi yg ada...mmg senang lah pakai rompers ni lg pun x yah lipat...gantung jer...sonang keje mama kan....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

alah tomey2nya firassss..makin gebu geban body dia ek...kalau dapat ni..nak gomoi puas2....