March 16, 2011

handbag baruku...

**** n3 autopublish ****


Wawwwwiiiieeeeeee....yiepa2!!!! syok giler kan klu dapat handbag baru...lbh2 lagi klu yg dapat brand BONIA ker...VERSACE ker....GUCCI ker....FENDI ker.....uikss...brp byk ker daaaaaaaaa....huhhh...mmg b'bunga2 lah hati ini....bak kata org "dalam hati ada taman"!!!! senyummmm jer...24jam!!


~ suka pattern mcm ni....~

~ huhhhhh....klu lah dapat yg ini...tido mlm pun aku ltk kat
sebelah jer...wakakakaka.....xder maknanya..... ^____^ ~

nak tgk yg aku punya x?????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

~ tadaaaaaaaaaa......comel x???? ekekekeke...ni lah pun handbag baru aku...jenama FIFFY jer...itu pun jiran lama makcik aku yg bagi sblm dia pindah ke sg.petani last year....skrg beg ni lah yg aku usung ke sana dan kemari (masa pi SEDENAK aritu aku bawa... :D) dah x der zaman nak kelek handbag berjenama lagik dah....dalam beg ni lah aku isi pampers firas,wet tisu,face towel,lampin firas,bedak,purse aku,viks....dh mcm poket doraemon....~


p/s: tp kan raya nnti nak gak handbag berjenama dr en.suami.....wink!! masuk mood raya la pulaks....ramdhan pun blm menjelma....tp kan adik aku dah sibuk soh beli baju raya yg nak di pakai sedondon tahun ni...takut tailor x nak jahit katanya......btl juga kan....hurmmmmmm....bila nak pi cari nih....


20 cerita dari hati:

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

nyampah! hahahahaha.. terkena suda!!

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

haha..aku suka!

wahida said... Reply To This Comment

suka pattern yg no. 2 tu...samalah kita, kalau dah ada anak kecik ni, mmg mengusung pampers dan baju spare je lah dlm henbeg kita tu...heheh..

Mamamya said... Reply To This Comment

kak sari...

uhuhuhu.....sajer jer kak...berangan nak dapat yg warna kuning tu...tp ntah bila la gamaknya...:D

Mamamya said... Reply To This Comment

along...

suka yg mana??? yg fiffy tu ker??? :D

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

lia pun suka...catik kan...sama cantik dgn duit yg digunakan utk beli beg itu...yuhuuuuu....

gitulah gaya org ada anak kecik...mmg ke sana ke mari dok bawa stok pampers...

Lelord said... Reply To This Comment

huhuhu aku punya dah mcm beg skolah...skali pandang bawak cam shell turtle pun ade.

opss baju raya ek!! jgn lupe aku yek akudh anto tailor, siap nanti nenab anto umah ko jahit manik

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

wah wah...dah request henbeg raye hah...kelas ko lia.....takpe2, ade tu rezeki dpt tu heheeheh....tapi betul la lia, dah ade baby kecik ni mmg henbeg kite pun canggih ar sikit....siap pampers, wet tisunye, bedaknye...sume ade hahaahha....

win@momyShaneQeisha said... Reply To This Comment

hehe surprise je n3 ni.cute rupa beg fiffi tu ada pic girafe lagi.dah ada anak kecik,mcm2 yg ada dlm handbag

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

hehehe...aku pun nak beli juga lah satu yg galas kat belakang tue..aritu sasa ada beli kat mom's care...

oraite....jgn lewat sgt tau... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

agagagaga...x agak2 kan..cpt sungguh aku request...xper2 biar dia kumpul duit byk2 dr skrg nnti blh beli yg kaler kuning tue....kikikiki....

tu la dah mcm beg doraemon jadinya...semua ada dlm tue....botol susu pun masuk sekalik....

Mamamya said... Reply To This Comment

win...

hehehe..cute kan..bes serbaguna guna nih,sgt2 penting :)...klu t'tinggal kompom kene patah balik...

JaJa'Z said... Reply To This Comment

gitu la kalau dah beranak pinak kan kak..macam2 nak kena sumbat dlm tu..mujur la akak tak sumbat firas sekali..kang tau2 menangis jek kat dalam..hehehhe

Kakzakie said... Reply To This Comment

Kena aim dulu dari sekarang sebelum Raya nanti dapat apa yg diidam. Tapi apa-apa pun yg fiffi tu tetap akan dibawa walau dah ada beg baru nanti. tak percaya tunggu.... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

btl tu jaja...inilah jadinya klu dah beranak n anak n anak...:) klu balik kg..w'pun umah dekat jer (x smpi 1 jam dah smpi) kene juga bawa 2-3 bag utk isi baju n keperluan anak2....

adududuh....klu firas akak isi dalam tu..kene bom lak dgn encik suami nnti...hero kesayangan dia tuh....;D

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

beg doraemon tu mmg sah x blh tinggal kak...silap2 raya pun dok kelek beg tu juga..ehehehe...

✿ etiey erywan ✿ said... Reply To This Comment

hahahahah... boleh tahan kreatif. handbag selalu jadi wishlist.. hadoi susahnya nak katakan tidak!

Mamamya said... Reply To This Comment

atiey...

yess...setuju..klu pi mana2 handbag mesti masuk dalam list..:D tp skrg kene usung lah dulu beg fiffy tue....

@e_da said... Reply To This Comment

heheh beg yg last tu la yg comel ek.. hehhe

Mamaleesya said... Reply To This Comment

hihihi entri yg buatkan mamaleesya tersenyum...pandai je diye tau. Btul tu, ader anak ni tak payah pakai henbeg pn xpe...anak tu dah jd henbeg...hehe...dukung diye je dah xbole bawak brg2 lain ^___^