March 04, 2011

Misi menjejaki followers


tetiba aku rasa nak mencari gali semua blog2 followers & add link dia org semua kat sini, at least aku tau berita terkini semua followers aku & sebagai penghargaan di atas kesudian dia org m'follow blog aku yg x seberapa nih....( maklumlah blog aku bukan glamor mcm Ben Ashaari tuh...) dah 2-3 hari aku menjalankan misi ni tp x siap lagi...insya'allah minggu ni siap lah kot....

alhamdulillah setelah hampir setahun follower pun semakin bertambah (walaupun blm mencecah ribu riban...) itu pun setelah aku men'join'kan diri dlm pelbagai segmen utk m'promosi blog...

Terima Kasih kepada semua yg sudi menjadi follower blog ~ KAUDIHATIKU ~ !!!


3 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

huuuu~ eina dah lama tak buat edisi jejak balas ni...tak de masa la skrg ni..sian followerkan, kita tak jejak balas..hu~

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

jangan tinggal daku yer kak lieya

Amy said... Reply To This Comment

hehehe...kak sama2...dah lama x dtg mlawat akak...:)