March 22, 2011

Jiwa kacau!!!!

aduhai......jiwa kacau!!!!

semalam en.suami membawa satu perkhabaran yg membuatkan aku x lena tido......blm reda rasa kecelaruan tu...ptg tadi di tambah lagi dgn satu berita yg menyesakkan nafas....haihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...fenin2...

ada 1001 rasa sekarang ni....bercampur baur rasanya..........


terasa mcm aku nak ke sini....


*

*

*

*

*

*

*

*

*

~ syok rasanya klu dapat landing kat atas batu tu......mesti tenang je rasanya.......~

x pun klu aku dapat menjerit sekuat hati sambil buat ni.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

~ ye..ye...ooooo je kan...nengoknya pun aku takut...........tp klu dapat 'terbang' sekejap mcm burung2 sambil menjerit sekuat hati mesti blh release tension kan..kan...kan......huaaaaaaaaaaaaa.......sedih2!!!!!~

dan tiba2............

~ aku rasa sgt2 sedih sbb sampai skrg aku masih blm mahir memandu kereta ini.................nak nangis lagikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~




12 cerita dari hati:

✿ etiey erywan ✿ said... Reply To This Comment

alahai.. tak pe take ur time dear... insyallah ada jalannya..

Lelord said... Reply To This Comment

heheheh sabo ek

JaJa'Z said... Reply To This Comment

apa masalahnya kak? en komando kena out station ke?

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

a'ah la..encik komando nak kena outstation ke is? susah hati beno nampaknya tu..

ZanaNordin said... Reply To This Comment

zikir banyak2 pada allah kak
insya allah tenang jiwa tu

naper kak...
abg kena tukar ker?

dieya said... Reply To This Comment

oh my dear sis.. apakah yg sedang mengganggu fikiranmu?
tuan kmdo dah nak balik PULPAK?
nama naik jadi pemerhati PBB?
join mej n*****n jadi ADC?
cer citer.. cer citer..

jgn pendamkan k lieya, nanti bertambah runsing pulak, kalau luahkan sekurang2 nyer reda sikit gundah gulana tu nanti. take care ya *peluk k lieya kuat2*

Mamamya said... Reply To This Comment

etiey..

insya'allah..semoga dipermudahkan segala urusan.....amin...

tq dear!! :D

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

sabo lah ni lord.....nampaknya aku akan dekat semula dgn ko la bila ko balik m'sia nnti...:D

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja..

a'ah...lama pulak tu...:(

Mamamya said... Reply To This Comment

along...

a'ah la long....lama lak tu..aku n anak2 dah ler x sihat...sabo je lah....

Mamamya said... Reply To This Comment

zana..

terima kasih dik....a'ah kene tukar tp x pasti lagi bila...pastu tetiba kene out-station plak...aduhai...

Mamamya said... Reply To This Comment

dieyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

mimpi ngeri bakal jadi kenyataan...(uhukss...ngeri tu mcm teruk benau ek..) a'ah la dieya,en.kmdo kene balik PULPAK...tp x kompom lagi bila....pastu kene p out station plak...haihhhh..sabo2!!