April 13, 2011

mcm dah tumpul plak.....

Assalamualaikum..... selamat pagi......

idea nak b'blog ni mcm tumpul jer klu dah cuti lama2.....t'kebil2 kat depan lappy ni nak mereka ayat utk mulakan n3....klu ikutkan byk sgt citer nak share kat sini tp tu lah.....mood x panas lagi lah.....

sat lagi nak pi pasar kejap cari lauk....arini en.suami bercuti sampai hujung minggu nnti..kiranya naik keje ari isnin lah...i likeee....hehehehe...

k lah ni nak citer ttg perkembangan firas lagik (jgn ada yg busan ea.....skrg ni mmg byk citer pasal firas jer.....pasal kakak2nya pun ada juga....next2 n3 lah!!)

sekarang si teruna encem ni dah pandai pegang botol sendiri.....w'pun kadang2 t'lepas2 juga lah...maklum lah botolnya gemuksss...hehehehe.....

~ beli lagi botol free BPA utk firas..kali ni beli brand "bby KIKO" jer sbb murah....satu RM7.90~

~ suka mama tgk adik dah pandai pegang botol...kakak2 pun xcited bila tgk firas dah blh pegang sendiri botol ni....^___^~

~ kadang2 sampai juling2 mata tgk botol kaler merah....~

~ suka bila mama ambik gambar....~

~ pandangan hadapan.....~


p/s: apa menu yg sedap yer...asyik lauk ulang tayang jer.........


10 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Masak apa je la janji semua seisi keluarga suka.

Kakak tapi suka yg budak pegangn botol juga. Org lain busan ke apa ke tak kisah tapi kakak memang geram tengok budak macam Firas.....

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

tu la kak...lia klu masak byk m'ikut selera anak2 n suami....suka bila tgk dia org makan penuh selera....;D

hehehehe...ada rezeki nnti lia nak bawa anak2 jumpa kak zakie....kita pun bukan jauh sgt kan kak....mana tau raya nnti lia sampai umah akak...:D

wahida said... Reply To This Comment

comel la botol susu firas tu...

apa kata tghari ni ko masak asam pedas ikan pari...feveret aku tu...pas tu kalau dah masak, ko koling2 aku ye...aku terjah!! hahaha!!

dieya said... Reply To This Comment

bolat nyer botol firas.. sesuai ngan tuannya yg berpipi bolat jugak :-D

JaJa'Z said... Reply To This Comment

alah2 pandainya dia pegang botol..booolat2 botol susu dia..macam pipi tuan punya botol gak..hehhehe..botol dr London dah sampai lom? hehhe

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

kenapalahh kau comel firas :))

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

comel kan...tgk lah sapa yg pilih....mama dia yg comel nih...wakakakakak.....

aku buat kuew tiau grg jer ko....nnti klu aku masak asam pedas ikan pari aku panggil 'superman' suruh dia anto pi umah ko eaa.....^____^

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

pandaikan mama dia pilih....heehehehehe

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

firas ni kat gmbo jer nampak montel benonya...klu tgk live x der la bolat sgt....tp klu jalan ke mana2 semua org tegur..."wahhhh...tembamnya" akak rasa 3 org anak akak ni....firas lah yg paling 'kurus'.....

botol dari london x smpi lagi...auntie dieya busy lah...x per kami sabar menanti.....:D it's okey....

Mamamya said... Reply To This Comment

cu manis..

sbb mama dia comel lah.... :D