April 21, 2011

aduiiii...sakitnya......

aduiiiii...sakitnya.....uhuksss....

bukan sakit gigi....tp sakit gusi,gusi yg paling belakang sekali kat sebelah gigi geraham. nak kata ulser bukan tp mcm gusi tu pecah & bgn tido td rasa pipi dah bengkak sebelah......huhuhuhu....

nak bercakap n telan ayaq liur pun sakit yang amat.....nampaknya kene buat bubur nasi lah arini.....


13 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

aduuuii...tetiba eina lak spt merasai kengiluan itu..ngee..sakit tu weeh..tak tahan...tokleh kacau ni..kang kena penampo...ekeke.. =P..just kidding~

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

erkkkk...mmg sakit lah iena...x leh ckp byk2 nih...uhuksss...:(

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

makan ape? luka atau melecet kot

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

x tau lah awe...tetiba jer jd mcm ni....:(

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

aih..gusi bongsu nak tumbuh ke pe.. tu la makan havenly carrot cake tak ingat aku..kan dah..hihi

akiratoriza said... Reply To This Comment

huhuhuhu... saya pun sedang mengalaminya.. memang sakit.. dh 2 hari makan bubur jek..

K.Nor said... Reply To This Comment

lia, gerham bongsu nak keluar kut :)

Kakzakie said... Reply To This Comment

Kakak ingatkan tadi si montel tu dah nak tumbuh gigi ke. Cepat sangat pulak kan. La... mamamnya yg nak tumbuh gigi. Ini mesti geraham yg hujung kan. Memang sakit. Kakak kena 2 tahun lepas. Gusi pecah kemudian baru keluar giginya. Pergi klinik je... ada pil di bagi oklah juga....

Mamamya said... Reply To This Comment

along...

kek tu dah b'minggu2 lps aku buat long...tp baru arini nak menjelma kat blog...mcmana nak kongsi dgn ko...huhuhuhu...eerkkk...dah tua2 gini pun blh tumbuh gigi lagi ker??

Mamamya said... Reply To This Comment

akira...

alahai...senasib lah kita nie...aduhhh...nak minum pun sakit....:(

Mamamya said... Reply To This Comment

kak nor...

ada lagi ke gigi nak tumbuh kak...umur dah 30++ nih....:D

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

hhehehhe...blm lagi kak...lama lg firas nak tumbuh gigi...;D

x penah lia tahu rupanya dah besar2 gini pun ada nak tumbuh gigi lagi....ingatkan dah habis proses tumbuh gigi ni...

aduhai...tp mmg sakit btl lah kak...ni baru siap buat bubur....:)

wahida said... Reply To This Comment

weh, ko nak tumbuh gigi bongsu tu weh...ada yg umur 40 tahun baru tumbuh gigi ni tau!!
tapi kalau pegi jumpa doc, dia suh buang je, sbb gigi ni tak membantu pun...tumbuh sbb nak cukup syarat jer...hehe..
semua org akan melaluinya...