April 22, 2011

percubaan pertama....

percubaan pertama saya...........cuba teka apa yg saya buat....????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

~ cheese tart...??? oh...tidak...... gambar ehsan en.google yer....sbb tuan umah blm buat lagik...huhuhuhuhu~

meh teka lagik....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

~ huhuhu...fras dah naik walker....suka kemain tau dia dapat naik walker nih...laju jer kaki dia mengayuh.....~

~ suka kan dia....gelak2 n senyum2 klu dapat naik...tp mama x berani lg nak bagi naik lama2....sajer nak test2 jer....dok kat dalam tu 2-3 minit jer....pinggang dia masih blm kuat wlu pun kaki tu dah laju b'gerak ke sana ke mari....firas ni badannya keras....kmdo.jr la katakan....heheheheh.....tp still bahaya nak biarkan dia lama2 dok dalam ni....tunggu lah bila dah umur 4-5 bulan nnti baru blh bagi dia explore keliling umah nie... ~


p.s: pagi ni x sempat nak bersiar-siar.....ada hal sikit...ptg nnti akan membalas kunjungan kawan2 yer.....owhhhh....gusi ini semakin membengkak...nak makan ssh sgt dan yg paling sakit bila nak gosok gigi....adehhhhh....meleleh air mata....uhuksssss......:(


10 cerita dari hati:

atie @ ejay said... Reply To This Comment

buat..jgn tak buat.. atie nak rehat jap dr mngecis, inci sudah bertambah nih hehe

My Bloggie ! said... Reply To This Comment

untungla dapat walker ye firas :))

mamalieyna said... Reply To This Comment

weeii...sikit lagi..hehe..happynya diaa...comel..geram...muaaah~

eina dl anak pertama kan, mmg tak sabo2 nak letak anak dalam tu..rasanya arif belum 3 bln dh cuba letak.. =P..kejam..

Mamamya said... Reply To This Comment

atie...

insya'allah mmg nak buat ni tie...semangat b'kobar2...huhuhu....

Mamamya said... Reply To This Comment

adik...

seronok tau dia dapat xplore sana sini....tp kak long takut nak bagi dia dok lama2 kat situ.....

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

hehehehe...ini bukan anak pertama...dah anak yg ke-3 pun tp masih xcited nak suruh dia cpt2 naik walker...uhuhuhuhu

dieya said... Reply To This Comment

still sakit gusi lagi? cepat2 jumpa dr. ye k lieya.. jgn sampai melarat nanti. take care!

akiratoriza said... Reply To This Comment

ingatkan betul2 wat cheese tart tu... kihkihkih...

Siti Indrawati said... Reply To This Comment

Hai kak..dah duk depan tv nampak,tunggu maharaja lawak ker?saya kan suami pun dh bg offer kalau nak order tp saya pulak yg malas nak call,pasrah jelah heheh..bestnya tengok firas duk walker tp tunggu dah besar sikit boleh duk lama2 yer..biasanya memmang mama yg over mcm saya jgklah hehehe..

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

selamat malam kak lieya

nampaknya kak kena amalkan ubat gigi sensodile...

PS; wah!!!!!! firas dah tunjukkan bakatnya...
cepat berjalan rasanya si komando JR