April 01, 2011

miss u.....


yeahhh.....really miss u...who???? of course la my buah hati tersayang kan & semua kawan2....terasa sunyi sepi tanpa korang semua.....tp apakan daya ada 9 hari lagi yg harus aku tempuhi tanpa korang semua...uhuhuhuhu........sabar2 (pujuk hati sendirik...)


dah lama x kene tinggal dgn en.suami lama2 cenggini, mmg sgt terasa kesunyiannya w'pun rumah riuh rendah dgn suara anak2...x der kawan nak b'sembang2 n mengadu kisah & ragam anak2 kat rumah w'pun sbnrnya setiap hari b'3G dgn en.suami....uhuhuhuhu...x sama rasanya tgk live dgn tgk kat dlm tepon..^___^dulu2 masa blm ada anak aku mmg dah biasa kene tinggal...tp itu dulu,masa baru2 kawin.....sejak ada anak ni dah jarang kene tinggal lama2....


alhamdulillah aku sihat...batuk pun tinggal sikit2 jer..ala2 batuk manja gitew..ahaksss...cuma fiqa n firas yg blm pulih sepenuhnya....firas biasa malam kerap batuk...mungkin sejuk agaknya.tp sejak anak2 selsema n batuk ni aku mmg dah x on air-cond lagi....pakai kipas jer...tp batuk anak2 still x kurang...ubat pun dah mkn..x serasi la agaknya....


tp yg paling best...skrg aku dah blh drive....hehehehe...akhirnya kan....ada hikmahnya en.suami pi out-station...aku dah 2 kali pi anta/ambik anak2 pi sekolah....suka kemain dia org ni...siap nak suruh aku bawa dia org pi jalan2 makan Mc'Donald lagik.....agagagagaga....


wahai..anak2ku,mama ni x terror lagi memandu...nnti klku dah terror blh la racing dgn pn.Gen2 yg kat Kuantan n DOBBY dari KL tu.....ngeeeeeeeeeeeeeeeee


syukur alhamdulillah...setakat ni aku n anak2 tidak menghadapi apa2 masalah....semoga aku akan tabah n sabar menanti kepulangan buah hati pengarang jantungku itu....^____^



15 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekekkeke ko tamo race ngan aku ke?

Amy said... Reply To This Comment

kak miss u 2...hehehe...sabar menanti ye...:)

dieya said... Reply To This Comment

miss u too~!!!
dobby tengah tunggu bila laa maroon5 ngan cik gen.2 nak datang kl nih.. bleh gi rempit!

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

wah...
cayalah kak lieya...

terbaik lah..ayu dapat imaginasikan kak bawa kancil merah ngan anak2..

PS: itulah hikmah bila kita diuji...kita BOLEH!!!

Kakzakie said... Reply To This Comment

Alahai Lieya, 8 hari lagi rasa bagai 8 tahun lamanya menunggu. Tapi bila tiba masa dah bersua baru rasa eh...macam sekejap pulak.

Moga sabar dan sihat bersama anak-anak sementara menanti buah hati balik.

JaJa'Z said... Reply To This Comment

akhirnya dapat jugak pengubat hati ni nak melawat ke blog akak...rindu bangattttt..
oh, nak merempit ngan cik Gen2 ke..malu lah..nanti kena tinggal jauh plak ..DOBBY tu dah la laju..hehheh..kita naik maroon 5 je lah kak..biar sendat satu keta..heheh

mamalieyna said... Reply To This Comment

hukhuk..penantian suatu penyiksaan..tapiiiiiii...ada hikmahnya kan..bagus la dah pndai drive..hope menyusul eina pulak nnti..tp taknak la en suami kena kursus lg..hukhuk..hehe..

selamat menanti kepulangan en suami terchenta ye..hehe..

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord..

ko jauh sgt lah...nun jauh kat qatar..camana aku nak race??? kene tunggu ko blk m'sia lah....nnti klu aku jd posting melaka kita merempit sama2 yer....nak ngeteh dgn ko..:D

Mamamya said... Reply To This Comment

amy...

miss u too la sis....;)

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

alaaaaaaaa...my sang kancil tu makan asap je lah klu lawan dgn pn.gen2 n lagi2 dgn DOBBY tu...haihhhh...awal2 dah angkat bendera putih dulu....sob...sob...sob.....

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu...

hehehehhe...terima kasih dik....ketaq2 juga kaki ni masa tekan minyak n break....alhamdulillah selamat sampai pergi/balik..:D

yes...yes...!!! i can't do it!!!

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

betul la kak....ni pun sbnrnya lia dah rasa cepatnya masa berlalu....pejam celik pejam celik dah seminggu berlalu.....

terima kasig atas doa akak yer....;)

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

alaa...pn.gen2 pun blh tahan laju apa....aritu dah test power kan dr kuantan ke KL 3 jam jer....nampaknya akak lah yg makan asap...uhuhuhuhu....

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

uhuhuhukkkk...btl2 la kan penantian mmg sgt menyeksakan....tp t'selit juga hikmahnya :D

insya'allah suatu hari nnti iena mesti blh drive....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

pembetulan kak..kuantan -kl= 2 jam..hehehhe