April 15, 2011

Tahniah pak ngah....

as salam n selamat pagi.....

wahhhh....pagi ni tuan umah 'masuk' awal yer...^___^ sebenarnya pagi ni buatkan jemput2 manis (yg x berapa manis) utk anak2 bawa bekal ke sekolah...sian kat dia org asyik bawa makanan ready made (hotdog,nugget,kentang wedges dll) sesekali mama kene turun padang lah kan.....

selain tu nak ucap tahniah pada adik ipar yg telah selamat menerima kehadiran cahayamata pertama semalam...klu ikutkan n3 ni nak buat smlm ptg....tp x sempat lah pulak....apa pun tahniah sekali lagi pada angah n nora.....semoga menjadi ibu n ayah mithali....amin.

~ baby WAN NUR AMIIRAH BINTI WAN MOHD.FAIZAL....lahir di Hospital Besar Melaka pada 14hb april 2011 jam 1215pm, berat 3.9kg...semangat kan...huhuhu mesti bby tembam!!! ~

~ tahniah pada angah dan nora.....~





p/s: terima kasih pada jaja kerana telah membantu memudahkan sahabat2 ku meninggalkan comment di blog ini....minta ampun...minta maaf...selama ni sejujurnya mmg aku x tahu pun korang kene loading2 bila nak drop comment....huaaaa.....maaf lah yer...tuan umah ni buta IT.....alhamdulillah masalah itu tlh dapat diatasi kini dgn bantuan guru yg sgt berdedikasi......^___^ sayang jaja......!!!


3 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

huhuhu alah standard arr... ramai gak yg blog dorang soh boh perkataan rahsia tu ekekeke

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

aku mmg btl2 x tau...ingatkan org lain bagi komen sama mcm aku bagi komen kat blog org lain....rupanya idok la pulak....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

muah muah kat pipi akak gak..sharing is caring..dok gituuu??? tahniah gak untuk angah untuk baby baru tu....