April 27, 2011

mainan n gadget pertama utk firas

mainan pertama utk firas adalah hadiah dari pak lang...adik en.suami yg no.4, pak lang ni mmg rajin bagi anak2 buah dia mainan.....sejak damya n afiqah kecik2 dulu dia mmg suka beli mcm2 mainan....

paling banyak masa dia keje kat KFC....hadiah2 chicky meal tu mmg selalu lah mya/fiqa dapat....kali ni pak lang belikan ultraman utk firas...maklum lah anak buah lelaki..mainan kene lah sepadan dgn dia kan....tp sayangnya kakak2 pulak yg sibuk main n hari ni ultraman dah kudung sebelah kaki....x sempat firas nak main lama2.....

~ pelik tgk ultraman..... ~

~ sayang pulak.... ~

~ sian firas....x sempat nak main ultraman lama2....dah barai dikerjakan kakak2...~

dan yg ini pulak gadget pertama utk firas....sian dia selalu b'peluh2 dok kat dalam stroller.....kebetulan masa pi anakku terjumpa benda ni...terus je beli....

~ seronok dia tgk lampu b'pusing kat kipas ni....sampai t'tido ralit tgk lampu n suka sbb dah x panas lagi...^____^ spt biasa lah kakak2 pun xcited nak pegang n main.....maklumlah benda baru semua nak dicuba..... ~



6 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Lia bagi mainan yang lembut dulu. Kakak ngeri kalau terketuk kepala dia masa dia pegang. Tengok dia tapi macam syok je....

dieya said... Reply To This Comment

syok nyer firas dpt otromen!
teringin nak belik kipas mcm firas nyer, kalu tetiba aircond rosak kat ofis senang kan.. kalu tak, panas yaa amat!

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

alaaaaaaaaa... akak tak dpt rasa semua ni.. nak jugakkkkk!!

wahida said... Reply To This Comment

nok, aku takde lama ni...ko jaga diri bebaik ye...

dFPaddict said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
dFPaddict said... Reply To This Comment

Salam blogwalking..

Nak tambah stok mainan untuk Firas?
Jom ke blog saya, banyak mainan Fisher Price untuk dimiliki:-)