April 20, 2011

facebook dah tutup???


biasanya bila on9 aku akan buka blog n facebook...tapi pagi ni tetiba facebook x blh buka....kenapa yer??? aku sorang jer @ kawan2 yg lain pun x blh buka juga ke.......??

~ see.....aku dah cuba 4-5 kali tp still jadi mcm ni jugak.....ke line internet kat umah ni yg problem??? tp buka page lain ok jer......haihhhh...facebook mmg btl2 dah tutup ke ni???~



16 cerita dari hati:

Siti Indrawati said... Reply To This Comment

Selamat pagi kak..samalah kita akaun FB X boleh bukak.. nak kata line semua blog dan laman web boleh bukak..tolong!!!

Mamamya said... Reply To This Comment

mak et...

dah ok dah ni...alhamdulillah blh buka...:D

atie @ ejay said... Reply To This Comment

yeke..atie still xle bukak

hanees said... Reply To This Comment

td pg maybe line tenet kt johor ade prob kot...skang dah boley bukak dah...cuba2..

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

awe bukak ok je kak..tak da masalah...agaknye server kot

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... Reply To This Comment

ok aje..
baru aje harvest farmville.. heheheh.. =)

Kakzakie said... Reply To This Comment

Eh...kakak punya ok je... Baik check lagi....

dieya said... Reply To This Comment

mine is okay.. network down kot?
cer try lagi ya..

Mamamya said... Reply To This Comment

atie...

kat sini pg td jer....ni dah ok semula..;D

Mamamya said... Reply To This Comment

haness...

dah cuba dah...dah ok skrg nie...:D

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

agaknya lah awe...tp alhamdulillah ni dah ok...;)

Mamamya said... Reply To This Comment

leily...

td pagi je problam tu..skrg dah ok..:D

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

td pagi je kak...ini dah ok..:)

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

dah ok lah dieya...pagi td ntah kenapa agaknya...mungkin btl la dieya kata...may be network down lah agaknya....

juliaakmal said... Reply To This Comment

yer ker lia...td akak bukak ok jer guna hp .......

Lelord said... Reply To This Comment

aku pg td terjaga kul 3 lebih on fb ok jek...sesaja je gaknya nak test ko